Dusjhjørne

Et dusjhjørne er en smart måte å frigjøre plass og optimalisere dusjen på – ikke minst siden to av veggene jo allerede er der. Hvis du har et mindre dusjrom, frigjør du enkelt gulvflate ved å velge et dusjhjørne med dører som kan slås inn og ut. Det gjør det lettere å gå inn og ut av dusjen, samtidig som den tar minimalt med plass når den ikke er i bruk.

Velger du et dusjhjørne i klart glass, får du en følelse av rom i rommet samtidig som du ikke skjuler flisene eller baderomspanelet bak. Prikken over i’en blir dusjbatteriet, hvor du kan velge mellom vanlig termostatbatteri  og dusjsett eller en luksuriøs takdusj.

Les mer om dusjhjørner

Med nøktern design og enkel konstruksjon er LINC Angel et dusjhjørne som gir baderommet og dusjrommet en større
og luftigere følelse.

Hvilket dusjhjørne passer i ditt bad?

LINC Niagara

Niagara har en egen evne til å tilpasse seg de ulike rommene. Dørene kan felles inn mot veggen og kan monteres enten til venstre eller høyre, eller asymmetrisk.

Les mer

ARC Modell 20

En svært elegant skjerm med 8 mm tykt glass og pene beslag. Hvis du velger et frostet glass, kan denne løsningen fungere svær godt som romdeler.

Les mer

ARC Modell 15

Med to faste vegger kan dette dusjhjørnet blir svært stort. Det 8 mm tykke ARC-glasset og de vakre beslagene gjør dusjen til en fryd for øyet.

Les mer