BRIC. Et vakrere dusjkabinett

Et dusjkabinett er den mest tradisjonelle dusjløsningen som finnes. Prinsippet er enkelt – du stiger inn i karet og lukker dørene. Ettersom dørene lukker seg tett og du dusjer i et kar er det ikke noe vann som renner ut på gulvet. Et dusjkabinett er dermed ideelt i bad som ikke har så bra gulvfall. Eller om du har et tregulv på badet. 

I sortimentet vårt har vi flere vakre dusjkabinetter i ulike størrelser med dører eller skyvedører. Noen er komplette med integrert termostatbatteri og takdusj mens noen enklere modeller kun har dusjsett. Hvilket kabinett du velger avhenger selvfølgelig av behov, smak og hvilken prisklasse du synes er rimelig. Felles for alle kabinettene i designserien BRIC er at de er svenskproduserte og har et lavt kar i støpemarmor, noe som gjør det enkelt å stige inn og ut. Scroll nedover for å få et overblikk over modellene i BRIC-serien. 

BRIC Modell 5 dusjkabinett finnes i flere størrelser og glass. Her med dører i glassmønsteret Stripe. 

Hvilket dusjkabinett er mest deg?

BRIC Modell 2

Den unike fordelen med BRIC 2 er at den kan måltilpasses på høyden innen intervallet 1800-2120 mm. Det er perfekt for deg som har et bad med lav takhøyde. 

Les mer

BRiC Modell 3

BRIC Modell 3 er et estetisk gjennomarbeidet dusjkabinett. Det freshe, hvite dusjpanelet har integrert blandebatteri, en herlig takdusj og justerbar hånddusj. 

Les mer

BriC Modell 4

BRIC Modell 4 har store, buede dører med pivothengsler og minimalt med beslag for et luftigere uttrykk, et lavt designet kar og markedets største åpningsmål. 

Les mer

BRIC Modell 5

Samme design og konstruksjon som modell 4 – med de store, buede dørene med pivothengsler. Forskjellen er at modell 5 ikke har termostatbatteri og takdusj. 

Les mer