Alt begynner med vann

”Tidlig om morgenen, sent på kvelden, etter treningen, før festen. Før jobben, etter jobben. For å slappe av, for å våkne for å få nye krefter, for å stenge alt ute, for å finne fokus. For å synge. For å tenke. For å drømme deg bort en stund. For å la alt falle på plass. For hva som helst. Det finnes en dusj for deg”.

rett på sak. skrått er rett.

Alle våre dusjvegger produseres først når du har lagt inn bestillingen. Vi tror nemlig at om man skal lage Nordens beste dusjer, så må man tilpasse dem nøyaktig etter plassen der de skal være. Nå tenker du kanskje at »det der høres komplisert og ganske dyrt ut«. Men det er det ikke. Uansett hvilke mål du velger, og hvordan du vil at vi kapper glasset – rett eller i vinkel – så betaler du ikke noe ekstra. Symbolet for måltilpasning viser hvilke dusjvegger som kan måltilpasses – uten ekstra kostnad. 

Våre produkter

form og funksjon i balanse.

Design avfeies ikke sjelden som noe abstrakt, og som noe som tar fokus fra produktets virkelige funksjon.  Vi mener at det er nettopp motsatt.  At de smarteste funksjonene er de som har en nøye gjennomtenkt form, og at designarbeidet bak  ganske enkelt ikke merkes, men heller gjør produktet komplett.  Vårt brede sortiment i de fire designseriene, ARC, LINC, BRIC og BASIC, tilbyr deg omtrent grenseløse muligheter til å skape det badet du drømmer om – ut fra personlige behov og smak. 

Våre designserier

et nordisk håndverk.

Siden 1988 har vi hatt de nordiske baderommene i tankene i alt vi har gjort, og i dag er vi størst i Norden når det kommer til smarte dusjløsninger. I og med at vi har fabrikken vår i Malmø, har vi full kontroll over hele produksjonslinjen, og derfor kan vi også gi lange garantier. Kvalitetsarbeidet vårt strekker seg fra små, men vesentlige detaljer, til de store spørsmålene som leveringstider, om materialene vi bruker er gjenvinningsbare og arbeidsforhold. 

Vår garanti

DET FØRSTE STEGET MOT DIN NYE DUSJ BEGYNNER HER

Dusjvegger

Vi har markedets største sortiment på dusjvegger. Begynn med å velge plassering. 

Våre dusjvegger

Håndkletørkere

Den lange, slanke håndkletørkeren Line finnes  i både rund og kantet utførelse  og i to lengder. 

HÅNDKLETØRKERE

Blandebatterier

Blandebatterier til bad, nøye utvalgt for å matche dusjveggene i ARC og LINC. Vask frem favorittene.

Våre blandebatterier

INR LAB

Hvert baderom er unikt og noen ganger må dusjveggen tilpasses på en eller annen måte. 

Les mer

INR - En del av Vanna Group

For drøyt tjuefem år siden fikk vi en forespørsel fra en større hotellkjede som ønsket en dusjvegg som var enklere å holde ren. Den elegante dusjveggen fikk navnet Josephine og er fremdeles med i sortimentet vårt. Siden 2010 inngår INR i Vanna Group, sammen med baderomsmøbelleverandøren Aspen. Begge varemerkene står for høy kvalitet i så vel form som funksjon, og deler visjonen om å hjelpe den nordiske forbruker med å virkeliggjøre sine baderomsdrømmer. 

Mer om Vanna Group

Et skjønnere grønnere bad

Materialene vi produserer dusjveggene våre av kommer direkte fra naturen. Ja, de kommer fra et miljø som nå for tiden er ganske hardt utsatt og som behøver all støtten det kan få. Derfor er vi veldig glade for at alle dusjer i LINC-serien nå prydes av en statlig merking. Den har form av en svane og vitner om at dusjveggene er både solide og bærekraftige, og at hver eneste lille del en dag kan gjenvinnes for på nytt å bli en del av naturen. 

Svanemerkede dusjvegger