Vår garanti

Ettersom vi hos INR stiller høye krav til oss selv for å forbli en holdbar leverandør, kan man også stole på at våre produkter er holdbare. Dels fordi de er enkle å bruke ut fra et stilrent design og smart funksjon, som i sin tur gjør at vi kan gi sjenerøse garantitider, og dels for at vi er nøye med at de inneholder materialer som er nøye utvalgt fordi de har minimal miljøpåvirkning.

Les mer om vårt miljøarbeid.

Garanti

På de fleste dusjmodeller er det 15 års garanti mot eventuelle fabrikasjonsfeil. På BRIC-kabinetter og standard BASIC-modeller gir vi 5 års garanti. Vi gir også 5 års garanti på det meste i det øvrige sortimentet, og på eventuelt tilbehør til det ordinære sortimentet gjelder normal forbrukergaranti.

Våre produkter

CE-merkede dusjvegger

Samtlige dusjvegger i seriene ARC-, LINC- og BASIC er CE-merkede. I ytelseserklæringen presenteres produktets egenskaper, hva produktet er tenkt å brukes til, hvem som har produsert det samt hvor det har blitt testet. Ytelseserklæringen følger med i produktets emballasje og kan også lastes ned her.

Ytelseserklæring

Säker Vatten

INR er tilsluttet Säker Vatten, som er et regelsystem utarbeidet i Sverige av VVS-bransjens installatører i samarbeid med leverandører og forsikringsselskaper. Formålet med sammenslutningen er å minske antallet vannskader som kan oppstå i forbindelse med våtromsrenoveringer om de utføres på feil måte. 

Säker vatten

Glass er et levende materiale som i grunnen består av smeltet sand. Hvert glass får derfor sitt eget særpreg, og naturlige skiftninger kan forekomme i og på glasset.

Herdet sikkerhetsglass

Glasset i alle våre dusjer er herdet. Det betyr at det er betydelig sterkere enn vanlig glass. Og skulle det allikevel gå i stykker, granulerer glasset og danner små ufarlige biter i stedet for sylskarpe glassplinter. Herdet glass er altså en trygghet, ikke minst om du har barn i familien. Som en ytterligere kvalitetsgaranti er alle våre dusjglass produsert iht. S-EN 12150-2.

 

Glassene som vi bruker produseres  i Småland og herdes i en spesiell ovn, hvor glasset først varmes raskt opp til ca 800°, og deretter kjøles ned. Herdingen gir glasset en spesiell overflatespenning og etter herdingen er det ikke mulig å skjære i glasset uten at det granulerer. Derfor må glasset skjæres på eksakte mål, og hulltaking for grep eller håndtak må gjøres før herdingen.