For deg som er prosjektkunde

Aspen og INR er to ledende varemerker på det nordiske baderomsmarkedet, og inngår siden 2010 i konsernet, Vanna Group. Vår felles visjon sammenfattes i ”The Best of Nordic Craftsmanship” og vi har siktet skarpt rettet mot å gjøre våre kunders baderomsdrømmer til virkelighet. 

Våre produkter er av høyeste kvalitet og sortimentet omfatter baderomsmøbler, dusjvegger, blandebatterier og håndkletørkere. På prosjekt- og arkitektsiden har vi tre dyktige rådgivere som gjerne hjelper deg med tips og idéer til ditt nye prosjekt. Du kan kontakte selgeren som er ansvarlig i din del av landet. Vi kommer gjerne innom og forteller mer om baderomsløsningene våre. 

Funksjon, design & kvalitet

Våre designere og produktutviklere arbeider for å lage produkter av aller høyeste rang innen så vel funksjon og kvalitet som design. Vi lar oss inspirere av trender på kontinentet, men verner samtidig om det nordiske uttrykket. Vi gir aldri avkall på funksjonen som er viktig for produktets helhet og anvendelse. 

Om INR

Komplette designserier

For oss handler design om helheten. At alle delene på et bad passer sammen og gir et harmonisk uttrykk. Det er derfor vi har tatt laget et par designserier hvor samtlige deler passer sammen; alt fra baderomsmøbelet til dusjveggen, blandebatteriet og håndkletørkeren. Uttrykket går fra kantete og strammere til rundere og mykere – det er helt opp til deg hvilken type bad du vil skape. 

Våre designserier

Innovasjon i detaljene

Vi er opptatt av å ligge i forkant gjennom innovasjon og smarte funksjoner. På Aspens side vil vi nevne musikkspeilet med skjulte høyttalere og dockingstasjon til iPhone. En av INRs seneste innovasjoner er borrefri montering. Med borrefri montering kan du nå på en trygg måte lime opp alle dusjveggene i dusjserien LINC med aluminiumsprofiler.

Mer om Borefri

Aspens och INRs felles visjon sammenfattes i ”The Best of Nordic Craftsmanship” og vi har siktet skarpt rettet mot å gjøre våre kunders baderomsdrømmer til virkelighet. Våre produkter er av høyeste kvalitet og sortimentet omfatter baderomsmøbler, dusjvegger, blandebatterier og håndkletørkere.

Referanser

I løpet av de nesten 30 årene vi har vært aktive i prosjektmarkedet har vi hatt gleden av å arbeide med mange spennende prosjekter i ulike sammenhenger. Du finner våre produkter på hoteller, i hjem og i offentlige bygg over hele Europa. 

Referanser

Fra tegnebord til montering

Vi er nøye med at samarbeidet skal være smidig og effektivt uansett om du er entreprenør, interiørdesigner eller installatør. Les hva et par av våre siste kunder forteller om hvordan de opplevde samarbeidet med oss.

Referanser

SVENSKPRODUSERT

På våre fabrikker i Jønkøping respektive Malmø produserer og pakker vi alle baderomsmøbler og dusjvegger. I samme hus holder produktutvikling og markedsavdeling til, og det gjør veien fra idé til virkelighet kort. Våre produkter er dessuten for det meste svenskprodusert, hvilket gjør at vi kan minske transportbehovet og på den måten forkorte leveringstidene. 

Vårt miljøarbeid

Lang garantitid

Takket være det gode håndverket og vår lange erfaring kan vi gi sjenerøse garantier på våre produkter til hjemmets kanskje aller mest utsatte rom. Dusjveggene i ARC- og LINC-serien har alle 15 års garanti. Baderomsmøblene har 10 års garanti. For øvrige produkter gir vi 5 års garanti mot produksjonsfeil. Siden 2013 er alle dusjvegger i ARC- og LINC-serien i tillegg CE-merkede. 

Vår garanti

ENKEL MONTERING SPARER TID

Vi ønsker at man skal bruke så lite tid som mulig til montering av våre produkter. Akkurat derfor setter vi baderomsmøblene sammen før vi pakker dem. Dusjveggene setter vi sammen så lang det er mulig, og monteringen som gjenstår har vi kuttet ned til enkle momenter for å spare så mye tid som mulig for installatøren. Ved hjelp av limsettet Borrefri kan du også lime opp dusjveggene i LINC trygt og enkelt. 

Mer om Borefri

Et naturlig valg som holder lenger

Et naturlig valg som holder lenger. Vi bryr oss om hvor materialene kommer fra og bestrever oss på å ivareta deres unike egenskaper. Alt tre i møblene er massivt eller finer, og dusjveggene er av herdet sikkerhetsglass. Så vel møbler som dusjvegger er laget i svenskprodusert. Vi vil også ta vare på naturen, og er tilsluttet flere miljøfremmende organisasjoner. Møblene i Viskan-serien og dusjene i LINC-serien er dessuten Svanemerkede