Servantskap AIR 120 i «Slate Grey» med Dekton Tundra benkeplate og speil LOOX 90.

Baderom

30 år med personlig bad

30 år med personlig bad Lite bad, stort bad, langstrakt bad, rundt bad og ikke sjelden tilsynelatende helt umulig bad; vi på INR elsker baderom og alt som tilhører det - uansett størrelse, form og mulige utfordringer. 
Siden 1988, på fabrikken i Malmö, har vi designet og produsert dusjvegger av absolutt høy kvalitet - ikke sjelden tilpasset på millimeteren til rommet på badet der de skal installeres. Siden 1998 kommer også høykvalitets baderomsmøbler og badmøbler fra Smålands møbeltradisjon med røttene i Jönköping , om hvor de store skogene fanger. Deretter med bademøbler og badmøbler under det berømte 'Aspen' / 'Aspenbad'-merket - siden 2017 under nye INR Iconic Nordic Rooms.

Våre dusjvegger

baderom med dusjvegg og servantskap i hvit
møbler til baderom

Ditt nye baderom

På INR setter vi alltid badet ditt først og tror helhjertet at badet ditt vil være det beste hvis det kan være en forlengelse av deg selv - din livsstil, din personlighet, dine drømmer og dine mål. Derfor legger vi stor vekt på tilpassede og tilpassede dusjkabinetter og baderomsmøbler, ikke sjelden med innebygd teknologi og nyskapende funksjonalitet. Det er en svimlende tanke, men vi bruker faktisk nesten 600 timer i året på badet vårt - og hvorfor ikke være oppmerksom på å dekorere badet ditt på en måte som bekrefter og styrker din vakre personlighet?

Våre baderomsmøbler

inspirasjon til bad

Inspirasjon til badet

Du som er på utkikk etter inspirasjon til bad, kan vi tilby et stort antall baderomsbilder og hjemme på-repotage fra private hjem av kjendiser, samt "ukjente" rundt Norden. La deg inspirere!

Baderomsbilder

majas baderom