L E V E L

Benkeplate med innfelt servant til møbelserien Grand

Level er et stilrent alternativ til servantskapene i Grand-serien. Her får du en innfelt servant til et håndplukket sortiment benkeplater med eller uten hull til servantbatteri. Benkeplatene er ripebestandige og takket være at materialet ikke absorberer væske er kvartskompositt et spesielt godt alternativ til for eksempel naturstein, som ofte krever stor forsiktighet og daglig vedlikehold når det utsettes for vann og såpe.

Velg mellom tre vakre utførelser som alle setter sitt unike preg på både servantskapet og baderommet. Level fås til alle servantskap i Grand Solid, Grip og Classic, og gir møbelet en helt ny profil med et sterkt uttrykk. For den begrensede møbelserien Grand Walnot kan du kun velge mellom Plain White og Raven.

Plain White

En helt hvit benkeplate i kvartskompositt i samme nyanse som den matthvite servanten. En utsøkt vakker kombinasjon til noen av de mørkere finérene, som vist her i komposittfinéren i den limiterte møbelserien Grand Walnot.

Grand Walnot

 

Plain White er et helt hvitt kvartskompositt i samme farge som servanten.

Grand Walnot med benkeplate Plain White.

Clamshell

Benkeplaten Clamshell har vi skapt for deg som ønsker en luksuriøs og på samme tid jordnær følelse, men som vil ha et mer holdbart alternativ til ekte kalkstein som krever en del vedlikehold. Servantskapet Grand Classic med sitt landlige rammespeil på frontene er vår møbelserie i New England-stil og passer utmerket til Clamshell.

Grand Classic

Raw Concrete

Til eikefinéren Nordic Oak i møbelserien Grand Solid har våre designere valgt den betonglignende benkeplaten Raw Concrete og den svarte servanten i Level. Kombinert med det innebygde blandebatteriet og speilet Touch skaper du en avslappet nordisk og industriell følelse med harmoniske japanske påvirkninger.

Grand Solid

RAVEN

Svart som natten er kvartskompositten Raven, som ligner svart granitt. Her matchet med servantskapet Grand Grip 100 i Black Oak. En tøff kombinasjon av utsøkte materialer og stilren design som gir baderommet en maskulin og sober følelse. Legg til belysning i øvre skuff og under servantskapet.

Grand Grip

Relaterte sider

badrumsmöbler grand solid

Baderomsmøbler

Grand Solid

Med sine fine funksjoner og smekre skuffefronter lokker serien deg som ønsker å skape et baderom med en følelse av moderne eksklusivitet.

Se mer

Baderomsmøbler

Grand Classic

For de som setter pris på ekte snekkerdetaljer og tiltrekkes av fortidens ekko. Her får du den rustikke touchen til et ultramoderne baderomsmøbel.

Se mer
badrumsmöbler grand grip

Baderomsmøbler

Grand Grip

Elegant møbelserie med innfelt grepslist i flere utførelser. Vi foreslår en av våre vakre eikefinérer eller hvorfor ikke valgfri NCS?

Se mer