< >

LEVEL

Nye LEVEL tar din GRAND til neste nivå

Nye LEVEL er et stilrent alternativ til servantskapene i GRAND-serien med innfelt servant til et håndplukket sortiment benkeplater med eller uten hull til blandebatteri – produsert i kvartskompositt. Benkeplatene er ripebestandige og takket være at materialet ikke absorberer væske er kvartskompositt et spesielt godt alternativ til for eksempel naturstein, som ofte krever stor forsiktighet og daglig vedlikehold når det utsettes for vann og såpe.

Velg mellom tre vakre utførelser som alle setter sitt unike preg på både servantskapet og baderommet. LEVEL fås til alle servantskap i GRAND Solid, Grip og Classic, og gir møbelet en helt ny profil med et tydelig standpunkt.

GRAND Classic 100 med LEVEL benkeplate Clamshell og innfelt matt porselenservant.

Clamshell er et matt kvartskompositt som ligner på kalkstein.

Clamshell

Benkeplaten Clamshell har vi skapt for deg som søker en luksuriøs og på samme tid jordnær følelse, men som vil ha et mer holdbart alternativ til ekte kalkstein som krever en del vedlikehold. Servantskapet GRAND Classic med sitt landlige rammespeil på frontene er vår møbelserie i New England-stil og passer utmerket til Clamshell. Her sammen med grepet DEEP, servantbatteriet POSH og det runde speilet LOOX for en moderne, landlig følelse.

Møbelserien GRAND Classic

Benkeplater i kvartskompositt har vært et populært innslag i de nordiske designkjøkkenene i flere år. Nå finner de endelig veien inn på badet, hvor de revolusjonerer. Benkeplatene er ripebestandige og takket være at materialet ikke absorberer væske, er det et godt alternativ til for eksempel naturstein, som ofte krever stor forsiktighet og daglig vedlikehold når det utsettes for vann og såpe.

GRAND Solid 100 i Nordic Oak med LEVEL benkeplate Raw Concrete uten hull til blandebatteri.

Raw Concrete med sin glatte, matte overflate minner om betong og er ekstra stilig sammen med den antrasittfargede servanten i LEVEL.

Raw Concrete

Til eikefinéren Nordic Oak i møbelserien GRAND Solid har våre designere valgt den betonglignende benkeplaten Raw Concrete og den antrasittfargede servanten i LEVEL. I kombinasjon med det innebygde blandebatteriet og speilet TOUCH skaper du en avslappet nordisk og industriell følelse med harmoniske japanske influenser.

Møbelserien GRAND Solid

GRAND Grip 100 i Black Oak med LEVEL benkeplate Raven og antrasittfarget servant.

Raven minner om svart granitt, men med alle fordelene rundt holdbarhet som kvartskompositt gir.

RAVEN

Svart som natten er kvartskompositten Raven, som ligner svart granitt. Her matchet med servantskapet GRAND Grip 100 i eikefinéren Black Oak. En tøff kombinasjon av utsøkte materialer og stilrent design som gir baderommet en maskulin og sober følelse. Legg til belysning i øvre skuff og under servantskapet og se hvordan hele baderommet løftes.

Møbelserien GRAND Grip

Andre har også sett på

Inspirasjon

Baderomstrender

Fargemessig går baderomstrendene dels i de varme jordtonene, men vi lengter også ut i vår nordiske villmark hvor alle de kalde nyansene av blått og grønt i naturen skyller over oss.

Se mer

Baderomstrender

Nordic Elements

Nordic Elements er en vennlig baderomstrend som med påvirkning fra både Japan og Italia, tolket på vårt eget nordiske vis.

Se mer

Baderomstrender

Nordic Tranquility

Her møter kolonialblått skogsgrønt og blandes sammen med en overflod av nyanser som vi finner igjen i den nordiske villmarken.

Se mer