Plus Lyd

Stream via servantskapet

Våkne til tonene av favorittmusikken din med integrerte høyttalere i ditt GRAND-servantskap, en høyttaler på hver side av skroget. Med tilvalget ’Plus Lyd’ legger du grunnlaget for en bedre morgenstund på badet. Høyttalerne er IP44-klassifiserte for å tåle fuktnivåene på badet, og produseres av svenske Orlo. Du kobler enkelt til mobilen eller nettbrettet via Bluetooth, og så kan du nyte favorittlåtene mens du gjør deg klar for dagen eller natten.

Koble deg til høyttalerne via Bluetooth og våkne til tonene av favorittmusikken din. Plus Lyd fås som tilvalg til alle servantskap i seriene GRAND Solid og GRAND Classic.

Høyttalerne leveres ferdig installert i hvit utførelse for møbler i Premium White, Nordic Oak og lyse NCS-farger. Øvrige utførelser leveres med svarte høyttalere.

Mer om GRAND

Musikk på badet

Musikk er et selvsagt innslag i mange av livets viktigste – og hverdagsligste – stunder. Musikk for å gratulere, for å si farvel. For å komme i riktig stemning før festen eller for å slappe av før natten. Hør på noen av våre Spotify-spillelister og kom i stemning med en gang.

 

 

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Baderoms­inspirasjon

Belysning på badet

Badet har blitt et viktig sted for avslapning, og med riktig belysning kan du øke trivselsfaktoren betraktelig. 

Les mer

Inspirasjon

Baderomstrender

Etter flere år med detaljer fra industriens verden snur baderomstrendene for 2020 endelig mot lysere tider. Nå vil vi bli ett med naturen og omgi oss med fargene som vår grønne planet byr på.

Les mer