Plus Lys

Når vi designer våre produkter, fokuserer vi på at de skal fungere hele døgnet – midt på dagen og midt på natten. Om morgenen vil du fylle på med energi for en ny dag. Når mørket faller på, la baderommet hjelpe deg å komme i stemning – enten det er til en kveld på by’n eller en god natts søvn. Med lys i og under servantskapet, rundt speilet og på håndkletørkeren skaper du de rette forutsetningene for hva som helst!

Grand med Plus Lys

Til samtlige servantskap i GRAND-serien kan du velge Plus Lys som tilvalg. Plus Lys er sensorstyrt LED-belysning i øvre skuff samt underbelysning. All elektronikk testes i vår produksjon og leveres montert og klar.

Alle servantskap i GRAND-serien

Åpne skuffen og lyset slås på.

Høy WOW-faktor når du har vennemiddag.

VISKAN med Plus Lys

Til servantskapene i VISKAN-serien gjelder tilvalget Plus Lys underbelysning. All elektronikk monteres og testes i vår produksjon før levering.

Alle servantskap i VISKAN-serien

Praktisk og utrolig stilig.

Det er mulig å få underbelysning på STAGE speilskap også.

AIR med Plus Lys

For vår svevende møbelserie AIR gjelder Plus Lys sensorstyrt belysning i hver 60-modul. Monteres og testes i vår produksjon før levering.

Alle servantskap i AIR-serien

På Air og Grand får du Plus Lys som belysning i skuff

Andre har også besøkt

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Alternativer for baderomsmøbler

Plus Strøm

Lad barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten direkte i skuffen, høyskapet eller speilskapet og skjul ledningene for omverdenen.

Se mer

Alternativer for baderomsmøbler

Plus Lyd

Bädda för en skönare morgonstund i badrummet med tillvalet Plus Ljud.

Se mer