TILVALGSPAKKE

Utstyr baderomsmøblene dine med lyd, lys og strøm

Det som kjennetegner baderomsmøbler av høy kvalitet er ofte mulighetene til å tilpasse innredningen og velge til de funksjonene som er viktige for din stund på badet. Bruk gjerne litt tid på å utforske mulighetene når det gjelder våre tilvalg. Sensorstyrt belysning i og under servantskapet er et høyt verdsatt tilvalg som er både praktisk og stilig, ikke minst om natten. En skjult stikkontakt i baderomsmøbelet er også et veldig funksjonelt tilvalg som gjør at du kan ha barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten til lading direkte i skuffen, ute av syne. Med integrerte, trådløse høyttalere i servantskapet våkner du på din beste side – hver dag!

Akkurat hvilke tilvalgspakker som finnes for hvert servantskap ser du på produktsidene.

Plus Smykkeskrin

Som tilvalg til AIR

MøBELSERIEN AIR

Plus Henger

Mulig å få en på hver side på servantskap i AIR-serien.

Se møbelserien AIR

Produkter

Gå til produktet

Plus Speil

Gjelder helfigurspeil på innside dør på høyskap.

SE OPPBEVARING

Produkter

Gå til produktet

Plus Organizer

Hold styr på småtingene med vår stilige og praktiske Organizer i børstet svart aluminium og hvitpigmentert eik. Snu den og du får smart oppbevaring for sminkepenner. Følger med i to eksemplarer i alle servantskap.

Se våre møbelserier

Mer inspirasjon

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Les mer

Alternativer for baderomsmøbler

Materialer

I INR arbeider vi kun med de beste natur- og komposittmaterialene, utviklet for å gjøre stunden på badet til en nytelse for deg.

Les mer

Om INR

INR Møbelstandard

Følg oss på reisen fram til ”INR Møbelstandard” – vår egen standard for baderomsinnredning i våtrom, med krav langt forbi dagens bransjestandarder.

Les mer