TILVALGSPAKKE

Utstyr baderomsmøblene dine med lyd, lys og strøm

Det som kjennetegner baderomsmøbler av høy kvalitet er ofte mulighetene til å tilpasse innredningen og velge til de funksjonene som er viktige for din stund på badet. Bruk gjerne litt tid på å utforske mulighetene når det gjelder våre tilvalg. Sensorstyrt belysning i og under servantskapet er et høyt verdsatt tilvalg som er både praktisk og stilig, ikke minst om natten. En skjult stikkontakt i baderomsmøbelet er også et veldig funksjonelt tilvalg som gjør at du kan ha barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten til lading direkte i skuffen, ute av syne. Med integrerte, trådløse høyttalere i servantskapet våkner du på din beste side – hver dag!

Akkurat hvilke tilvalgspakker som finnes for hvert servantskap ser du på produktsidene.

Plus Smykkeskrin

Som tilvalg til AIR

MøBELSERIEN AIR

Plus Henger

Mulig å få en på hver side på servantskap i AIR-serien.

Se møbelserien AIR

Produkter
Produkter

Plus Organizer

Hold styr på småtingene med vår stilige og praktiske Organizer i børstet svart aluminium og hvitpigmentert eik. Snu den og du får smart oppbevaring for sminkepenner. Følger med i to eksemplarer i alle servantskap.

Servantskap

Andre har også sett på

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Alternativer for baderomsmøbler

Materialer

I INR arbeider vi kun med de beste natur- og komposittmaterialene, utviklet for å gjøre stunden på badet til en nytelse for deg.

Se mer

Om INR

INR Møbelstandard

Følg oss på reisen fram til ”INR Møbelstandard” – vår egen standard for baderomsinnredning i våtrom, med krav langt forbi dagens bransjestandarder.

Se mer