Tilvalg

Ekstrautstyr baderomsmøblene dine med belysning og skjult stikkontakt

Det som kjennetegner baderomsmøbler av høy kvalitet er ofte mulighetene til å gjør innredningen personlig og velge til de funksjonene som er ekstra viktige for din stund på badet. Belysning i og under servantskapet er et populært tilvalg som er både praktisk og stilig, ikke minst nattestid. Skjult stikkontakt i baderomsmøblene dine er også et praktisk tilvalg som gjør at du kan ha barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten til lading direkte i skuffen – ute av syne!

Tilvalg

Plus Organizer

Hold styr på småtingene med vår stilige og praktiske Organizer i Natural Oak. Følger med i to eksemplarer i alle våre servantskap. Kompletter med flere.

Tilvalg

Plus Light

Sensorstyrt LED-belysning i øvre skuff og under servantskapet. Et tilvalg med høy WOW-faktor. Finnes som tilvalg til alle servantskap med skuff.

Tilvalg

Plus Power

Dobbelt svart stikkontakt i nedre skuff (230V). IP44-klassifisert for sikker bruk i våtrom. I speilskapet STAGE og CIRC inngår stikkontakt som standard.

Andre har også sett på

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Om INR

Vår kvalitet

Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling forteller hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet. 

Se mer

Alternativer for baderomsmøbler

Materialer

I INR arbeider vi kun med de beste natur- og komposittmaterialene, utviklet for å gjøre stunden på badet til en nytelse for deg.

Se mer