TILVALGSPAKKE

TILVALGSPAKKE

At forskjellen ligger i detaljene gjelder for alle våre baderomsmøbler – og kanskje spesielt hvis du velger en av våre tilvalgspakker som er designet for å gi deg en så god start på morgenen som mulig. Hva med sensorstyrt LED-belysning i skuffen eller trådløse høyttalere på hver side av servantskapet? Brukt litt tid på å vurdere valgene. Akkurat hvilke tilvalgspakker som finnes for hvert servantskap ser du på produktsidene.

Produkter

Gå til produktet

Produkter

Gå til produktet

Plus Organizer

Hold styr på småtingene med vår stilige og praktiske Organizer i børstet svart aluminium og hvitpigmentert eik. Snu den og du får smart oppbevaring for sminkepenner. Følger med i to eksemplarer i alle servantskap.

Se våre møbelserier

Plus Smykkeskrin

Som tilvalg til AIR

MøBELSERIEN AIR

Plus Speil

Gjelder helfigurspeil på innside dør på høyskap.

SE OPPBEVARING

Plus Henger

Mulig å få en på hver side på servantskap i AIR-serien.

Se møbelserien AIR

Mer inspirasjon

Design

Møbelserier

Våre bademøbler er fulle av smarte detaljer som forenkler hverdagen. Her kan du lese om hvert av møblerets standardutstyr og alternativer.

Les mer

Alternativer for baderomsmøbler

Materialer

I INR arbeider vi kun med de beste natur- og komposittmaterialene, utviklet for å gjøre stunden på badet til en nytelse for deg.

Les mer

Om INR

INR Møbelstandard

Følg oss på reisen fram til ”INR Møbelstandard” – vår egen standard for baderomsinnredning i våtrom, med krav langt forbi dagens bransjestandarder.

Les mer