VISKAN Classic 80 i NCS S 7005-R80B med speil LOOX 70.
VISKAN Classic 60 i NCS S 3010-R90B.
VISKAN Classic 60 med speilskap STAGE 60.
VISKAN Classic 100 med speil SCENE 100.
VISKAN Classic 120 i NCS S 3010-G10Y med speilskap STAGE 120.
Kommod VISKAN Classic 120 i 'Premium White' med grepp DEEP. Tvättställsblandare POSH. Spegel LOOX 90.
< >

VISKAN Classic

Tidløs møbeldesign med klassisk rammespeil

Romantisk og hvitt med messinggrep eller maskulint og sobert med svarte detaljer og underbelysning? Du gjør din VISKAN personlig ved å velge servant, farge og grep eller knott som matcher stilen din. Match med høyskap og veggskap med rammespeil for en gjennomgående rød tråd på badet.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 cm

Alternativ

Servant i porselen eller matt hvit komposittstein.

Utførelser

Hvit NCS

Form og funksjon

Vår mest tidløse møbeldesign – nå i oppgradert versjon både innvendig og utvendig. De fullt uttrekkbare og myklukkende skuffene med Soft-Close vil ikke skuffe deg – hverken nå eller om 15 år. Organizer i hvitpigmentert eik hjelper deg å holde orden på småsakene. Alle VISKAN forsegles med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som garanterer deg en sikker investering i både form og funksjon, og ikke minst en livslengde på minst 15 år.

Se alle VISKAN Classic

Hvordan vil du ha din viskan?

Med VISKAN har du alle muligheter til å skape ditt helt eget møbel. Velg blant mengder av knotter og håndtak eller gå for Push Tipmatic – markedets beste Push-skuff. Legg til et eller flere av våre spennende plusspakker og få belysning under servantskapet og dobbel stikkontakt i nedre skuff – ferdig montert i servantskapet ved levering.  

Se alla VISKAN Classic

Vaskeservant VISKAN i porselen.
Produkter

Velg mellom servant i porselen og matt hvit komposittstein. Prøv deg fram på produktsiden og lag din egen favoritt.  

Personliggjør din viskan

Servantskapene i VISKAN Classic har et høyt utstyrsnivå allerede uten tilvalg, men du vil ikke angre hvis du velger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg. Hva med lys under servantskapet eller praktisk dobbel stikkontakt i nedre skuff til krølltangen?

Åpningsalternativer til våre baderomsmøbler.
Produkter

La baderommet speile personligheten din helt og fullt – få baderomsmøblene lakkert i en farge som du velger selv eller velg en av våre fem utvalgte Accent-farger.

NCS

Hos INR arbeider vi bare med de beste naturmaterialene og komposittene for å gi produktene så lang levetid som mulig. Det kaller vi bærekraftig. 

Våre materialer

Alle møbler leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som beskytter mot fukt og støt.
Produkter

Den harde og vannbestandige TX Top Extreme-overflaten kapsler inn og beskytter. Inngår i prisen på alle våre servantskap, speilskap og oppbevaringsløsninger.

Top Extreme™

Kompletter med bunnventil Easy-Clean med vannlås og gjør den ukentlige rengjøringen til en ren fornøyelse. Bare løft opp og skyll av.

Easy-Clean

Belysning under servantskapet er et tilvalg med høy WOW-faktor. Og så er det veldig praktisk om natten.

Plus Lys

Organizer i Natural Oak og svart børstet aluminium. 10 cm brede og leveres i 2-pakning i alle servantskap. Suppler med flere.
Produkter

2 stk av vår praktiske, vendbare småoppbevaring følger med. Fyll opp hele skuffen ved å bestille flere – og ikke glem stikkontakt.

Våre plusspakker

#ICONICBYME

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer
Alle våre speil og speilskap.

Serier

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer

Planlegging

Planleggingsverktøy

Planlegg og skap ditt ikoniske baderom i Møbelverkstedet og Dusjverkstedet. Skriv ut og ta med underlaget til en forhandler. 

Se mer