< >

VISKAN Classic

Tidløs møbeldesign med klassisk rammespeil

Romantisk og hvitt med messinggrep eller maskulint og sobert med svarte detaljer og underbelysning? Du gjør din VISKAN personlig ved å velge servant, farge og grep eller knott som matcher stilen din. Match med høyskap og veggskap med rammespeil for en gjennomgående rød tråd på badet.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 cm

Alternativ

Servant i porselen eller matt hvit komposittstein.

Utførelser

Form og funksjon

Vår mest tidløse møbeldesign – nå i oppgradert versjon både innvendig og utvendig. De fullt uttrekkbare og myklukkende skuffene med Soft-Close vil ikke skuffe deg – hverken nå eller om 15 år. Organizer i hvitpigmentert eik hjelper deg å holde orden på småsakene. Alle VISKAN forsegles med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som garanterer deg en sikker investering i både form og funksjon, og ikke minst en livslengde på minst 15 år.

Se alle VISKAN Classic

De fullt uttrekkbare skuffene med Soft-Close garanterer lydløs bevegelse som holder i 15 år eller mer. Servant i komposittstein.

Hvordan vil du ha din viskan?

Med VISKAN har du alle muligheter til å skape ditt helt eget møbel. Velg blant mengder av knotter og håndtak eller gå for Push Tipmatic – markedets beste Push-skuff. Legg til et eller flere av våre spennende plusspakker og få belysning under servantskapet og dobbel stikkontakt i nedre skuff – ferdig montert i servantskapet ved levering.  

Se alla VISKAN Classic

Produkter

Velg mellom servant i porselen og matt hvit komposittstein. Prøv deg fram på produktsiden og lag din egen favoritt.  

Servantskap

VISKAN Classic 60

Den klassiske rammedøren i nette 60 cm for et landlig preg. Velg mellom Premium White og valgfri NCS-farge hvis du vil skape ditt eget personlige møbel, begge med vår nye og svært slitesterke TX Top Extreme™ overflatebehandling som er beregnet for fuktige rom. 15 års garanti.

Hvit NCS

Fra kr 8 750

Servantskap

VISKAN Classic 80

Rammedøren i sin mest klassiske form med utenpåliggende skuffefronter og en rekke alternativer når det gjelder både håndtak, grep og fargen på servantskapet. Innvendig får du markedets beste skuffesystem, som varer i en evighet. 15 års garanti.

Hvit NCS

Fra kr 11 350

Servantskap

VISKAN Classic 100

Landlige VISKAN Classic er et nydelig servantskap med den klassiske rammedøren for deg som drømmer om New England. Velg Premium White, valgfri NCS eller en av våre utvalgte Accent-farger som er ekstra pen til VISKAN Classic. 15 års garanti.

Hvit NCS

Fra kr 13 870

Servantskap

VISKAN Classic 120

Servantskapet med doble vasker er gull verdt for familien, fordi flere i familien kan ta morgenstellet samtidig og dessuten få sin egen skuff til sine egne kremer og småting. Velg mellom servanten i slitesterk hvit porselen og den slanke, matt hvite stenkompositten. 15 års garanti.

Hvit NCS

Fra kr 20 170

Personliggjør din viskan

Servantskapene i VISKAN Classic har et høyt utstyrsnivå allerede uten tilvalg, men du vil ikke angre hvis du velger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg. Hva med lys under servantskapet eller praktisk dobbel stikkontakt i nedre skuff til krølltangen?

Produkter

Hvordan vil du åpne skuffene? Med håndtak, knott eller kanskje push? Velg blant mengder av stilige alternativ.

Åpningsalternativ

La baderommet speile personligheten din helt og fullt – få baderomsmøblene lakkert i en farge som du velger selv eller velg en av våre seks utvalgte.

Mer om NCS

Hos INR arbeider vi bare med de beste naturmaterialene og komposittene for å gi produktene så lang levetid som mulig. Det kaller vi bærekraftig. 

Våre materialer

Servantbatteriet er med på å gi baderommet karakter og er et viktig tilbehør uansett hvilket du velger. Kompletter med pop-up i samme finish.

Servantbatterier

Produkter

Den harde og vannbestandige TX Top Extreme™-overflaten kapsler inn og beskytter. Inngår i prisen på alle våre servantskap, speilskap og oppbevaringsløsninger.

Les mer

Kompletter med bunnventil Easy-Clean med vannlås og gjør den ukentlige rengjøringen til en ren fornøyelse. Bare løft opp og skyll av.

Se mer

Når vi tenker oppbevaring, tenker vi bredt. Og smalt. Og høyt. Og lavt. Og dypt. Og grunt.

Matchende oppbevaring

Belysning under servantskapet er et tilvalg med høy WOW-faktor. Og så er det veldig praktisk om natten.

Plus Lys

Produkter

2 stk av vår praktiske, vendbare småoppbevaring følger med. Fyll opp hele skuffen ved å bestille flere – og ikke glem stikkontakt.

Våre plusspakker

#ICONICBYME

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Baderomsmøbler

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer

Planlegging

Planleggingsverktøy

Møblér baderommet ditt og tilpass dusjveggen din med hjelp av våre planleggingsverktøy.

Se mer