Måltilpassed dusjvegg

Velg en dusjvegg som vi tilpasser for deg. Eller hent den ut av drømmene dine.

Grip muligheten til å lage den unike dusjløsningen – tilpasset akkurat ditt bad. Ta gjerne utgangspunkt i en av våre måltilpassede modeller. Hvis du vil, kan vi skråkappe en side eller to for å følge rommets vinkler. Du kan selvfølgelig også velge å lage noe helt eget – hentet ut av fantasien. I løpet av 30 år har vi hjulpet våre kunder med å finne løsninger for selv de vanskeligste dusjrom. Sammen med oss kan du realisere drømmen, fra egen skisse til ferdigmontert resultat. 

MÅLTILPASSET DUSJLØSNING

De aller fleste av våre dusjmodeller tilpasser vi kostnadsfritt både i bredden og høyden innen angitte målintervaller.

La oss fortelle mer her nedenfor.

MÅLTILPASSET DUSJLØSNING

Symbolet for måltilpasning viser hvilke modeller som kan måltilpasses kostnadsfritt på bredden og høyden. Og når du surfer på våre sider og blar i katalogen vår, vil du fort se at det faktisk gjelder de aller fleste av våre modeller – uansett serie, plassering, tykkelse og farge på glass. Totalt sett gjelder det ca 50 ulike dusjmodeller. Hvilken blir akkurat din favoritt?

Våre dusjvegger

Måltilpass i Dusjverkstedet

TRAC 20 Plus

LINC 13

EPIC 1 Plus

SKRÅKAPPET DUSJLØSNING

De aller fleste av våre dusjvegger og dusjhjørner med faste, rette glass kan skråkappes til å passe f. eks. et skråtak. Ofte inngår dette i prisen på grunnmodellen og koster deg ikke noe ekstra.

 Under her ser du et par eksempler og hvordan du går fram.

Skråkappet dusjløsning

Symbolet viser hvilke av våre dusjmodeller som kan skråkappes – og uten at det koster deg noe ekstra. Mål opp dusjrommet nøye (etter at det er ferdig flislagt) og ta med målene til din forhandler. I løpet av kort tid får du et tegningsforslag som vår CAD-avdeling har laget. Produksjonstiden etter at tegningen er godkjent er ca 20 arbeidsdager. Her ved siden av ser du noen eksempler som forhåpentligvis kan gi deg inspirasjon. 

Dusjvegger som kan skråkappes

Slik måler du nisje med skråtak (pdf)

LINC 4

ARC 4

ARC 4

ARC 13

LINC 14

Eksempeltegninger

SKREDDERSYDD DUSJLØSNING

Som den dusjspesialisten vi er tilbyr vi deg naturligvis muligheten til å skape noe helt eget. En enkel håndlaget skisse som du tar med til din forhandler er en god start. 

Tenk slik: Alt er mulig.

En helt egen dusjløsning

Hvis du ikke skulle finne drømmedusjen i vårt sortiment, tilbyr vi deg muligheten til å tegne din egen dusjløsning – på milimeteren tilpasset akkurat ditt bad. En enkel skisse som du tar med til forhandleren din er godt nok som et førsteutkast. Neste steg er at vår CAD-avdeling lager en tegning kostnadsfritt. Produksjonstiden på drømmedusjen din etter at tegning er godkjent er ca 20 arbeidsdager. 

LINC 13 med uttak i glasset og veggprofilen. 

Uttak til rør er inkludert i prisen. Läs mer

Tenk slik – Ingenting er umulig!

Bak den spesialbestilte dusjveggen ser vi en Front blandebatterivegg

Mer inspirasjon

Sortiment

Dusjvegger

Filtrer blant våre dusjvegger i sju serier, og finn en dusjvegg som passer ditt baderom. Velg en modell for å endre glass og finish.

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer