PILE

CASE

NEST

< >

Dusjoppbevaring

En perfekt dusjopplevelse krever ekspertise innen så vel design som materialer og orden. Nå flytter vi alle flaskene fra gulvet og opp på veggene. Der plasserer vi dem i pene oppbevaringsløsninger med plass til alt – og som skjuler mer enn de viser.

Detaljer

Typer

Monteres frittstående eller integrert i dusjhjørne.

Fargealternativ

PILE

PILE er en dusjoppbevaringsløsning som smelter sammen med dusjhjørnene LINC Angel og LINC Niagara både hva angår form og funksjon. PILE er nemlig noe så unikt som dusjoppbevaring og veggprofil i ett, og kjøpes gjerne sammen med dusjveggen. Først monterer du PILE og deretter dusjveggen i veggprofilen. Resultatet blir en dusjoppbevaring på dusjens innside som med enkelhet rommer alle sjampo- og dusjsåpeflaskene til alle i familien.

Mer om PILE

Hvit

Endelig PILE i Svart

En etterlengtet nyhet er PILE i matt svart finish. Kombinér med en av dusjveggene i LINC-serien med svarte profiler.

LINC

Med PILE, NEST eller CASE trenger du ikke lenger snuble i sjampoflaskene på gulvet. Simsalabim og du har alt for hånden i et harmonisk og ryddig miljø som er en fryd for øyet og som gjør at du slapper av enda mer. Hvilken blir din personlige favoritt?

Vår dusjoppbevaring

  • Fås i flere farger og utførelser
  • Borefri montering (NEST og CASE)

CASE

Med sin stilrene design er dusjoppbevaringen CASE like pen alene som i gruppe. Velg mellom matt svart, skifergrå og hvit finish med dør i frostet akryl i tilsvarende farge. Hvis du ikke vil borre i flisene, kan du lime opp veggskapet med limsettet som følger med. En smidig monteringsløsning som ikke etterlater spor, selv ikke ved demontering.

Mer om CASE

NEST

NEST holder flaskene godt skjult for omgivelsene, på veggen i eller utenfor dusjen. Vipp ut den frostede døren, og få full oversikt over dusjproduktene. Bunnen har avrenningshull for enkel rengjøring. Den er dessuten lett å montere med INR Borefri, så slipper du skruehull i flisene. Fås i matt svart, skifergrått og hvitt med dør i frostet akryl.

Mer om NEST

FIRE UTVALGTE FAVORITTER

Dusjoppbevaring

PILE


Nå er det slutt på å snuble over flaskene i dusjen! Suksessen PILE er en dusjoppbevaringsløsning som monteres sammen med dusjene i LINC- og SYNC-serien. PILE finnes i de samme fire finishene som LINC-seriens veggprofiler; blankpolert, mattbørstet, matt hvit og matt svartlakkert aluminium.

Farge
Blankpolert Svart Mattbørstet Hvit
Pris fra
kr 2 990

Dusjoppbevaring

NEST


Et veggskap med vippbar, rominndelt dør for oppbevaring i dusjen.

Farge
Svart Grå Hvit
Pris fra
kr 1 590

Dusjoppbevaring

CASE


Et stilrent veggskap med pivotopphengt dør for oppbevaring av flasker i dusjen.

Farge
Svart Grå Hvit
Pris fra
kr 1 290

Dusjoppbevaring

CASE


Et stilrent veggskap med pivotopphengt dør for oppbevaring av flasker i dusjen.

Farge
Svart Grå Hvit
Pris fra
kr 1 290

Match dusjoppbevaringen

Dusjvegger

Håndkletørkere

Kommoder med servant

BLACK EDITION

Fullfør den svarte tråden i det nye baderommet ved å matche Håndkletørkere og blandebatterier i svart

Se mer

Mer inspirasjon

Design

Dusjserier

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer