Dusjoppbevaring

En perfekt dusjopplevelse krever ekspertise innen både design, materialvalg og orden. Nå flytter vi alle flaskene bort fra gulvet og opp på veggene. Der plasserer vi dem i pene oppbevaringsløsninger med plass til alt – og som skjuler mer enn de viser.

Hvilken blir din personlige favoritt; PILE, NEST eller CASE?

PILE

PILE er en dusjoppbevaringsløsning som smelter sammen med dusjløsningene i LINC både når det gjelder design og funksjon. Først monterer du PILE og deretter dusjdøren inn i veggprofilen. Da får du en dusjoppbevaring på innsiden av dusjen som enkelt får plass til selv den store familiens sjampo- og såpeflasker.

Blankpolert – Mattbørstet – Matt hvit – Matt svart

Mer om PILE

CASE

Med sin stilrene design er dusjoppbevaringen CASE flott både alene og i gruppe. Hvorfor ikke la hvert enkelt familiemedlem få sitt eget skap til flaskene? CASE er produsert i aluminium, noe som gjør den både holdbar og lettstelt.

Matt hvit – Matt svart

Mer om CASE

NEST

NEST holder flaskene dine i trygg forvaring. Den rominndelte døren slås ut 45° og sørger for at innholdet ikke faller ut. Bunnen har avrenningshull for enkel rengjøring, og du kan løfte ut hele innsatsen for skylling.

Matt hvit – Matt svart

Mer om NEST

Dusjoppbevaring

PILE

PILE er en dusjoppbevaringsløsning som smelter sammen med dusjløsningene i LINC både når det gjelder design og funksjon. Først monterer du PILE og deretter dusjdøren inn i veggprofilen. Mulig å limes opp.

Blankpolert Svart Mattbørstet Hvit

Fra kr 3 410

Dusjoppbevaring

NEST

Et veggskap med rominndelt dør for oppbevaring i dusjen. Åpne ved å vippe ut den frostede døren, og få god oversikt over dusjproduktene dine. Mulig å limes opp.

Svart Hvit

Fra kr 1 800

Dusjoppbevaring

CASE

Et stilrent veggskap med pivotopphengt dør for oppbevaring av flasker i dusjen. CASE fås i flere flotte farger og kan limes opp.

Svart Hvit

Fra kr 1 470

Tilbehør

SAFE-FIX

Med SAFE-FIX limer du aluminiumsprofilen trygt på veggen i stedet for å bore og skrue. Med SAFE-FIX vil heller ikke demonteringen etterlate merker.

Fra kr 200

Andre har også sett på

Design

Dusjer

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer

Iconic Dots

Elektriske håndkletørkere

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer