LINE

BOW

MARK

BOW knagg

< >

Håndkletørkere

HÅNDKLETØRKERE MED IKONISK DESIGN

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse. Ta gjerne en ekstra titt på BOW – den stilige nykomlingen blant våre håndkletørkere, som allerede har fått oppmerksomhet i designkretser. BOW ble nylig belønnet med en Red Dot Award for innovativ produktdesign og funksjon.

Detaljer

Produkttyp

Elektriske håndkletørkere med varme og LED-lys og matchende håndklekroker

Fargealternativ

BOW

Den elektriske håndkletørkeren BOW er med sin myke bue like pen med som uten håndkle. BOW varmer håndkleet energiøkonomisk, men effektivt, og gås i lengden 1700 mm samt i en rekke lakkerte utførelser i ulike kombinasjoner. Det nedadrettede LED-lyset er en pen og praktisk finesse som gir stemningsfull belysning om kvelden. Match med kroker i samme design.

Mer om BOW

  • Elektriske håndkletørkere
  • Energieffektive
  • Matchende kroker
  • Red Dot Award 2017 (BOW)
  • Valgfri NCS (LINE og MARK)
  • IP 44, CE- og S-merket
  • 5 års garanti

Originalen blant vertikale håndkletørkere – LINE – har i årenes løp blitt et stilikon i baderommet. Med sin lange, smale design tar håndkletørkeren minimalt med plass og tørker håndkleet minst like effektivt som mer tradisjonelle varianter. Se også den strammere varianten MARK og designprisvinneren BOW. Alle våre håndkletørkere har matchende håndklekroker, som du får kjøpt separat.

Våre håndkletørkere

LINE

Håndkletørkeren LINE er et av våre mest populære produkter og har vært med i et utall interiørmagasiner opp gjennom årene. LINE – med sin ikoniske blå LED-lysrekke i toppen og utrolige evne til å passe inn overalt. Velg mellom blankpolert og mattbørstet stål, hvit eller svart lakk. Eller velg din egen favorittfarge på NCS-skalaen. Match med kroker i samme finish, selvsagt!

Mer om LINE

MARK

MARK er den strammere versjonen av klassikeren LINE – i et design som matcher beslagene i dusjseriene ARC og TRAC samt servantbatteriet STRICT. Velg mellom blankpolert rustfritt stål og valgfri farge på NCS-skalaen. Med matchende håndklekrok.

Mer om MARK

FIRE UTVALGTE FAVORITTER

Håndkletørkere

LINE

Originalen blant lange, slanke håndkletørkere med den ikoniske lysstripen øverst som indikerer at den er i bruk. LINE tørker effektivt håndkleet ditt, og får plass nærmest hvor som helst.

Blankpolert Mattbørstet NCS Hvit Svart Messing

Fra kr 3 660

Håndkletørkere

MARK

Den kantete versjonen av håndkletørkeren LINE, med den samme ikoniske lysstripen øverst som indikerer at den er i bruk. MARK tørker effektivt håndkleet ditt, og får plass nærmest hvor som helst.

Blankpolert NCS

Fra kr 4 390

Håndkletørkere

LINE

Originalen blant lange, slanke håndkletørkere med den ikoniske lysstripen øverst som indikerer at den er i bruk. LINE tørker effektivt håndkleet ditt, og får plass nærmest hvor som helst.

Blankpolert Mattbørstet NCS Hvit Svart Messing

Fra kr 3 660

Håndkleknagg

BOW

En stilren knagg som matcher BOW håndkletørker. Fås i de samme utførelsene som håndkletørkeren og i valgfri RAL-farge.

Hvit Mattbørstet Svart Blankpolert

Fra kr 610

Match dine håndkletørkere

Dusjvegger

Servantskap

Dusjoppbevaring

ICONIC by Peter

Peters baderom er en tøff blanding av retro hipster med industrielle innflytelser. Resultatet er et smakfullt maskulint baderom med rom for innhenting og herlig fokus på mannlig forfengelighet.

Se hans baderom

Andre har også sett på

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer