Håndkletørkere

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse. Match med kroker i samme design.

BOW

Red Dot Award-vinneren BOW bukker innbydende og er like flott med som uten håndkle. BOW finnes i flere utførelseskombinasjoner og med valgfri semimatt NCS-farge på framstykket. LED-lyset nede som er rettet mot gulvet er en nydelig detalj som gir behagelig lys i mørket. Matches med håndkleknagg i samme design.

Matt hvit – Mattbørstet – Blankpolert – Svartbørstet – Valgfri NCS med bakstykke i matt hvit eller svartbørstet.

Mer om BOW

LINE

Håndkletørkeren Line er med sitt ikoniske blå LED-lys på toppen og overlegne evne til å passe inn overalt, en av våre med elskede produkter. Velg mellom blankpolert og mattbørstet stål, messing, hvit eller matt svart eller hvorfor ikke din egen favorittfarge på NCS-skalaen. Matches med håndkleknagg i samme finish.

Blankpolert – Mattbørstet – Matt hvit, Matt svart – Messing – Valgfri NCS

Mer om LINE

MARK

Mark er den strammere versjonen av klassikeren Line – i design som matcher beslagene i dusjserien ARC samt servantbatteriet Strict. Velg mellom blankpolert rustfritt stål og valgfri semimatt NCS-farge. Matches med håndkleknaggen i samme formspråk.

Blankpolert – Valgfri NCS

Mer om MARK

Håndkletørkere

LINE

Originalen blant lange, slanke håndkletørkere med den ikoniske lysstripen øverst som indikerer at den er i bruk. LINE tørker effektivt håndkleet ditt, og får plass nærmest hvor som helst.

Blankpolert Mattbørstet NCS Hvit Svart Messing

Fra kr 3 980

Håndkletørkere

MARK

Den kantete versjonen av håndkletørkeren LINE, med den samme ikoniske lysstripen øverst som indikerer at den er i bruk. MARK tørker effektivt håndkleet ditt, og får plass nærmest hvor som helst.

Blankpolert NCS

Fra kr 4 780

Håndkletørkere

BOW

Designvinneren BOW er strømdrevne håndkletørkere i flere fargekombinasjoner. Lyset nederst på tørkeren er en tøff og praktisk funksjon om kvelden.

Hvit Svart NCS Mattbørstet Blankpolert

Fra kr 6 520

Håndkleknagg

BOW

En stilren knagg som matcher BOW håndkletørker. Fås i de samme utførelsene som håndkletørkeren og i valgfri NCS-farge.

Hvit Mattbørstet Svart Blankpolert

Fra kr 660

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer

Planlegging

Gode råd ved baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å finne de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer