LINE

BOW

MARK

BOW knagg

< >

Håndkletørkere

HÅNDKLETØRKERE MED IKONISK DESIGN

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse. Ta gjerne en ekstra titt på BOW – den stilige nykomlingen blant våre håndkletørkere, som allerede har fått oppmerksomhet i designkretser. BOW ble nylig belønnet med en Red Dot Award for innovativ produktdesign og funksjon.

Detaljer

Produkttyp

Elektriske håndkletørkere med varme og LED-lys og matchende håndklekroker

Fargealternativ

BOW – Et nytt ikon i baderommet

Den elektriske håndkletørkeren BOW er med sin myke bue like pen med som uten håndkle. BOW varmer håndkleet energiøkonomisk, men effektivt, og gås i lengden 1700 mm samt i en rekke lakkerte utførelser i ulike kombinasjoner. Det nedadrettede LED-lyset er en pen og praktisk finesse som gir stemningsfull belysning om kvelden. Match med kroker i samme design.

Mer om BOW

  • Elektriske håndkletørkere
  • Energieffektive
  • Matchende kroker
  • Red Dot Award 2017 (BOW)
  • Valgfri NCS (LINE og MARK)
  • IP 44, CE- og S-merket
  • 5 års garanti

Originalen blant vertikale håndkletørkere – LINE – har i årenes løp blitt et stilikon i baderommet. Med sin lange, smale design tar håndkletørkeren minimalt med plass og tørker håndkleet minst like effektivt som mer tradisjonelle varianter. Se også den strammere varianten MARK og designprisvinneren BOW. Alle våre håndkletørkere har matchende håndklekroker, som du får kjøpt separat.

Våre håndkletørkere

Originalen LINE

Håndkletørkeren LINE er et av våre mest populære produkter og har vært med i et utall interiørmagasiner opp gjennom årene. LINE – med sin ikoniske blå LED-lysrekke i toppen og utrolige evne til å passe inn overalt – fås i to lengder, 750 mm og 850 mm. Begge like energieffektive. Velg mellom blankpolert og mattbørstet stål, hvit eller svart lakk. Eller velg din egen favorittfarge på NCS-skalaen. Match med kroker i samme finish, selvsagt!

Mer om LINE

MARK – För et strammere preg

MARK er den strammere versjonen av klassikeren LINE – i et design som matcher beslagene i dusjseriene ARC og TRAC samt servantbatteriet STRICT. Velg mellom to lengder – 1750 mm og 850 mm – samt mellom blankpolert rustfritt stål og valgfri farge på NCS-skalaen. Med matchende håndklekrok.

Mer om MARK

FIRE UTVALGTE FAVORITTER

Håndkletørkere

LINE


Originalen LINE er energiøkonomiske elektriske håndkletørkere i to lengder og flere stilrene utførelser. Den blå lysranden i toppen indikerer at håndkletørkeren er på.

Finish
Blankpolert Mattbørstet NSC Hvit Svart Messing
Pris fra
kr 2 890

Håndkletørkere

MARK


Den firkantede versjonen av håndkletørkeren LINE. MARK håndkletørker finnes i to lengder og i blankpolert rustfritt stål eller valgfri RAL-farge.

Finish
Blankpolert NSC
Pris fra
kr 3 390

Håndkletørkere

LINE


Originalen LINE er energiøkonomiske elektriske håndkletørkere i to lengder og flere stilrene utførelser. Den blå lysranden i toppen indikerer at håndkletørkeren er på.

Finish
Blankpolert Mattbørstet NSC Hvit Svart Messing
Pris fra
kr 2 890

Håndkleknagg

BOW


Håndkleknagg som matcher BOW håndkletørkere. Finnes i hvit, blankpolert og mattbørstet, svartbørstet eller valgfri RAL.

Finish
Hvit Mattbørstet Svart Blankpolert
Pris fra
kr 590

Match dine håndkletørkere

Dusjvegger

Servantskap

Dusjoppbevaring

ICONIC by Peter

Peters baderom er en tøff blanding av retro hipster med industrielle innflytelser. Resultatet er et smakfullt maskulint baderom med rom for innhenting og herlig fokus på mannlig forfengelighet.

Se hans baderom

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer