Vinn designoppbevaring

Hvilken dusjoppbevaring liker du best – NEST eller CASE?

DEL DIN MENING MED OSS OG VINN!

Nå har du sjansen til å vinne en av våre lekre og smarte oppbevaringsløsninger til dusjen eller badet: NEST og CASE (verdi opp til kr 1590). Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å fylle ut skjemaet under og gi oss din mening om hvilken av løsningene du synes er finest og hvilken farge du foretrekker av: Matt svart, Matt hvit, eller Skifergrå.

Konkurransen pågår til den 17 november 2019. Tre vinnere kontaktes via e-post og kunngjøres på vår Facebook-side den 18 november. Se fullstendige konkurransevilkår.

Vi på INR ønsker lykke til!

 

CASE

Med sin stilrene design så er dusjoppbevaringen CASE like lekker alene som i gruppe. Vil du åpne døren til høyre eller venstre? Det bestemmer du selv ved montering. Passer like godt i gamle som i nye bad ettersom du kan lime opp skapet. Spesiallimet Borrfri følger med i pakken.

Mer om CASE

CASE - Matt svart

CASE - Skifergrå

CASE - Matt hvit

NEST

NEST med vippedør holder dine flasker i trygg forvaring på veggen i eller utenfor dusjen. NEST rommer hele familiens sjampoflasker og passer like godt i gamle som i nye bad ettersom du kan lime oppbevaringen på veggen. Spesiallimet Borrfri følger med i pakken.

Mer om NEST

NEST - Matt svart

NEST - Skifergrå

NEST - Matt hvit

FYLL UT FOR Å DELTA

Ikke glem å skrive i kommentarfeltet om du vil vinne en NEST eller CASE, og i hvilken finish: Matt svart, Matt hvit, eller Skifergrå.

 

 

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Les mer

Inspirasjon

Baderomstrender 2019

I år har våre trendanalytikere identifisert tre stiler med hver sin herlige fargepalett: «Sensuous Sphere», «City Vibes» og «Urban Eco». Hvilken tiltaler deg mest?

Les mer

Forbruker

Kampanje

Fra 20. november og ut året (til og med 31. desember) kan du få våre servantskap, servanter, høyskap, veggskap, speil og speilskap til uslåelige 25 % rabatt!

Les mer