ÅRETS BADEROM 2018

Årets baderom er en rosa sommerdrøm i Falsterbo

I Annas strandvilla i skånske Falsterbo – et magisk sted der himmel møter hav i vest, øst, sør og nord – finner vi dette fantastiske badet. Et feminint bad i toner av rosa og hvitt med en lett havbris i den bølgende gardinen. Et drømmebad som gir nytelse både morgen, middag og kveld – takket være smart opplyst baderomsinnredning samt innovative produkter som hjelper til å holde orden både i og utenfor dusjen.

Baderommet ble nylig kåret til ”Årets Baderom 2018” av svenske forbrukere i samarbeid med Bad & Kökguiden.

 

Innsvingbare LINC Angel med takdusjen MIST som gir følelsen av lunkent sommerregn. Match med håndkletørkeren LINE i hvitt og dusjoppbevaringen NEST.

Servantskapet rommer alt: sminke, barberskum og toalettruller. Eller hvorfor ikke funnet fra strandpromenaden, pent plassert i organizeren som følger med? Servantskapet er lakkert i ’Rose Dust’ (NCS S 1510-Y70R). Speilet heter LOOX 90. Lamper fra Flos.

Servantskapet som rommer alt

Servantskapet VISKAN Solid 120 med fire skuffer er lakkert i fargen «Rose Dust» og harmonerer godt med marmorplatene på veggen. De hvite knottene flørter forsiktig med 80-tallet og gir møbelet en sjarmerende og trendy kommode-look, som Anna ønsket å skape. Et servantskap med flere skuffer er forresten praktisk for familien, der hvert familiemedlem verner om sin egen plass. I de øvre, innredede skuffene er det god plass til alle kremene, sminkeproduktene og tingene vi trenger for å kunne starte dagen. I de nedre er det plass til håndklær og andre større ting som du gjerne har for hånden.

Designserie VISKAN

I servantskapets øvre skuffer følger det med to sett med vår praktiske, vendbare Organizer i hvitpigmentert eik og svart aluminium. Pluss gjerne på med flere!

Markedets beste skuffer fra GRASS Vionaro. Skuffesidene i svart metall er 13 mm brede. Her til en VISKAN Grip 120.

Match med oppbevaring i samme serie og farge.

OM KVELDEN: SKAP ROM FOR RESTITUSJON, STILLHET OG RO

Når mørket faller på og det fokuseres mer på avkobling, kanskje i selskap med familie og venner – eller i ditt eget selskap i en dusj etter treningen – dimmer du ned belysningen og finner roen før en god natts søvn. På INR pleier vi å si at ’forskjellen ligger i detaljene’, noe som blir ekstra synlig når vi slår på servantskapets underbelysning eller det runde speilets belysning, som gir en wow-effekt til hele rommet og som gjør speilet til en trendy innredningsdetalj samtidig som det er et praktisk baderomsspeil.

Våre baderomsspeil

Tilvalget ’Plus Lys’, det vil si LED-belysning under servantskapet, er et tilvalg man sjelden angrer. Her med vårt runde speil LOOX.

Andre har også sett på

Baderomstrender

'Sensuous Sphere'

I grenselandet mellom virkelighet og fantasi har vi hentet inspirasjonen til denne sensuelle fargeskalaen, som går i pudderrosa, fudge, rødt og myk fersken.

Se mer

Baderoms­inspirasjon

Belysning på badet

Badet har blitt et viktig sted for avslapning, og med riktig belysning kan du øke trivselsfaktoren betraktelig. 

Se mer

Alternativer for baderomsmøbler

Plus Lyd

Bädda för en skönare morgonstund i badrummet med tillvalet Plus Ljud.

Se mer