ÅRETS BADEROM 2018

Det svenske folket har talt: Her vil vi gjøre oss i stand på morgenen!

En strandvilla på Falsterbonäset er stedet for vårt jubileumsbaderom – et feminint bad i toner av rosa og hvitt med en lett havbris i den bølgende gardinen. Et drømmebad som gir nytelse både morgen, middag og kveld – takket være smart opplyst baderomsinnredning samt innovative produkter som hjelper til å holde orden både i og utenfor dusjen.

Baderommet ble nylig kåret til ”Årets Baderom 2018” av svenske forbrukere i samarbeid med Bad & Kökguiden.

Les nyheten i vårt svenske presserom

Servantskap VISKAN Solid 120 i «Rose Dust» (NCS) og speil LOOX 90. Dusjhjørne LINC Angel med takdusj MIST. Håndkletørker LINE.

OM MORGENEN: FYLL PÅ MED ENERGI TIL EN NY DAG

Med en hverdag som krever stadig mer av oss i en tid som virker å gå fortere for hver dag, måned og år, blir den der stunden i baderommet om morgenen (og kvelden) ekstra viktig for mange av oss.

Et baderom i dag skal ikke bare være et sted der man gjør seg klar for dagen, men skal helst også kunne gi avkobling og roe oss ned til kvelden, som en forberedelse til en god natts søvn.

Servantskap VISKAN Solid 120 i «Rose Dust» (NCS) og speil LOOX 90. Dusjhjørne LINC Angel med takdusj MIST. Håndkletørker LINE.

SOMMERFØLELSEN LAR VENTE PÅ SEG

I eneboligen på skånske Falsterbonäset – et magisk sted der himmelen møter havet mot vest, øst, sør og nord – har familien med mamma Anna i spissen skapt seg en oase som gir nettopp det, den så etterlengtede roen i hverdagen.

Med glimt av hav og strand bak den blafrende gardinen slippes saltvann, vind og et fantastisk lys inn for en sommerfølelse som varer året rundt.

Men skumringen kommer selvsagt også hit, og da endrer Annas rom karakter. Les videre, så får du se. Men først til produktene som Anna har valgt til drømmebadet!

ET MER SJARMERENDE SERVANTSKAP

Servantskapet VISKAN Solid 120 med fire skuffer er lakkert i fargen «Rose Dust» og harmonerer godt med marmorplatene på veggen. De hvite knottene flørter forsiktig med 80-tallet og gir møbelet en sjarmerende og trendy kommode-look, som Anna ønsket å skape.

Et servantskap med flere skuffer er forresten praktisk for familien, der hvert familiemedlem verner om sin egen plass.

I de øvre, innredede skuffene er det god plass til alle kremene, sminkeproduktene og tingene vi trenger for å kunne starte dagen. I de nedre er det plass til håndklær og andre større ting som du gjerne har for hånden.

Finn ut mer om VISKAN

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Tips! Irriterer det deg at samboeren ikke klarer å holde seg til sin del av skuffen? Kjøp til en ekstra Organizer, og innred den nedre skuffen for ham eller henne, og ha hele den øvre for deg selv og dine kremer!

Dusjhjørne LINC Angel med takdusj MIST. Håndkletørker LINE. Servantskap VISKAN Solid 120 i «Rose Dust» (NCS) og speil LOOX 90.

FOR DEN LIVSVIKTIGE MORGENDUSJEN

Og så over til dusjen – den trofaste vennen som får deg ut av søvntåken om morgenen og som hjelper deg med å forberede deg til natten om kvelden.

Her i form av et LINC Angel dusjhjørne med rette dører, rene hvite profiler og det runde grepet – et kjennetegn for at du har valgt å investere i en premium-dusj fra INR.

Med hvite detaljer også på takdusjen, den ikoniske håndkletørkeren LINE og den smarte og romslige veggoppbevaringen NEST inni dusjen, blir det gjennomgående og designede uttrykket komplett.

Våre dusjvegger

OM KVELDEN: SKAP ROM FOR RESTITUSJON, STILLHET OG RO

Når mørket faller på og det fokuseres mer på avkobling, kanskje i selskap med familie og venner – eller i ditt eget selskap i en dusj etter treningen – dimmer du ned belysningen og finner roen før en god natts søvn.

Om kvelden. Servantskap VISKAN Solid 120 i «Rose Dust» (NCS) og speil LOOX 90. Dusjhjørne LINC Angel med takdusj MIST. Håndkletørker LINE.

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Baderoms­inspirasjon

Belysning på badet

Badet har blitt et viktig sted for avslapning, og med riktig belysning kan du øke trivselsfaktoren betraktelig. 

Les mer

Alternativer for baderomsmøbler

Plus Lyd

Med tilvalget Plus Lyd streamer du direkte fra telefon eller nettbrett via Bluetooth til baderomsmøbelet.

Les mer