AIR Solid Unlimited med LOOX 110 og EPIC 13

Saras paradis – et drømmebad med hemmelig hage

Velkommen hjem til Sara, landskapsarkitekten som ikke vil la seg begrense av fire vegger, men heller ha flytende grense mellom hjem og hage. Rammet inn av frodig grønt har hun skapt drømmebadet med naturlige materialer og produkter med en livslengde langt bortenfor horisonten.

AIR Solid Unlimited med LOOX 110.
AIR Solid Unlimited med LOOX 110.

AIR Solid Unlimited med LOOX 110.

Her blir jeg et nytt menneske

Som landskapsarkitekt bruker Sara mye tid i naturen – vinter som vår, sommer og høst. Lengselen hjem til den varme kveldsdusjen pleier å komme smygende på ettermiddagen. I sin Epic 13 i 10 mm glass skyller hun bort både jord og trøtthet, og kommer som oftest ut som et nytt menneske.

Epic

Smart og bærekraftig

Møbelvalget falt på luftige Air Solid med benkeplate i kvartskompositt. Form og funksjon i harmoni med bærekraften i materialene.

- Servantskapet tåler mye, har jeg merket, og belysningen i skuffene gjør at jeg alltid finner det jeg trenger uten at jeg må lete. I hverdagen er dette veldig viktig.

Air Solid

Produkter

Servantskap Air Solid Unlimited / Speil Loox 110 / Servantbatteri Sleek / Dusjhjørne Epic 13 / Takdusj Ease / Håndkletørker Bow


Relaterte sider

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender for skandinaviske bad. Inspirasjon for deg som skal planlegge eller innrede badet, eller som bare vil nyte vakre bad. 

Se mer
baderom trender 2024

Baderoms­trender

Sterke aksenter, monokromt og nøytralt eller skandinavisk retro? Dette er trendene på badet i 2024.

Se mer

Hjemme hos

Her besøker vi noen av kundene våre og tar et stort steg rett inn i deres hverdag. Les historien deres og la deg inspirere av deres opplevelser.

Se mer