Saras paradis – et drømmebad med hemmelig hage

Velkommen hjem til Sara, landskapsarkitekten som ikke vil la seg begrense av fire vegger, men heller ha flytende grense mellom hjem og hage. Rammet inn av frodig grønt har hun skapt drømmebadet med naturlige materialer og produkter med en livslengde langt bortenfor horisonten.

Ett med naturen hjemme hos Sara. Slik ser plantegningen ut.

nær naturen

- Å leve nær naturen betyr ikke at man må gi avkall på design, luksus og kvalitet, sier sara. Skjønnhet i tingene jeg omgir meg med er like viktig for meg som at de er funksjonelle og bærekraftige. Sammen skaper de en større verdi og det er akkurat det jeg elsker og jobber mot, både privat og i jobben min som designer.

- her blir jeg et nytt menneske

Som landskapsarkitekt bruker Sara mye tid i naturen – vinter som vår, sommer og høst. Lengselen hjem til den varme kveldsdusjen pleier å komme smygende på ettermiddagen. I sin Epic 13 i 10 mm glass skyller hun bort både jord og trøtthet, og kommer som oftest ut som et nytt menneske.

Dusjserie EPIC

Smart og bærekraftig

Møbelvalget falt på luftige Air med benkeplate i komposittmaterialet corian. Form og funksjon i harmoni med bærekraften i materialene.

- Servantskapet tåler mye, har jeg merket, og belysningen i skuffene gjør at jeg alltid finner det jeg trenger uten at jeg må lete. I hverdagen er dette veldig viktig.

Møbelserien AIR

SKIFTENDE HARMONI

- Jeg elsker å dusje under takvinduet mitt. Å dusje under en stjerneklar himmel er en ting. Å dusje med solen strømmende inn gjennom vinduet er en annen. Det er nesten magisk, sier Sara, og jeg føler en stor indre harmoni i disse skiftningene.

Sara, 43 år

Bor sammen med Yorkshireterrieren hugo og to barn på deltid.

Hva er du med fornøyd med i det nye badet ditt?

- Får jeg bare velge en ting? Det blir vanskelig, ler Sara. Men jeg svarer nok «lyset». Produktene har en så flott belysning; speilet og håndkletørkeren, for eksempel. Når skumringen faller blir det så fine kontraster mot trepanelet og atriumgården. Hvor jeg enn er – ute på et eller annet oppdrag eller med venner – så lengter jeg alltid hjem til mitt eget lille paradis, min hemmelige hage.

Produkter fra INR

Servantskap AIR150 J
Speil LOOX 110
Servantbatteri SLEEK
Dusjhjørne EPIC 13
Takdusj EASE
Håndkletørker BOW

Øvrige produkter og materialer

Fliser fusion white matt porcelain fra Mandarin Store
Gul eggtemperamaling 27. Juli i 100 % fra AvJord
Lysegul eggtemperamaling 27. Juli i 5 % fra AvJord
Trepanel
Daybed fra Illum


Andre har også sett på

Dusjløsning ARC 43 Plus Original og servantskap GRAND Solid 100.

Baderoms­inspirasjon

Luksusbaderom på odden

Aller ytterst på en odde i Stockholms skjærgård – vakkert omkranset av furutrær – finner vi Rikards og Ulrikas paradis – et arkitektonisk mesterverk med liggende svart panel og herlige lysinnslipp.

Se mer

Baderoms­inspirasjon

Baderom mellom himmel og hav

Se mer

Serier

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer