Baderom i New England-stil

Baderommet i skjærgårdsvillaen – hele familiens nye favorittrom!

Går du med New England-drømmer kan nok Isabel og Teodors fantastiske bad i villaen i Stockholmsskjærgården gi deg inspirasjon. Med myke hvite toner kombinert med messing og dempede grønne nyanser har familien skapt sitt eget personlige drømmebad hvor både voksne og barn kan nyte og koble av på sin egen måte.

GRAND Classic 80 i 'Green Tea' (NCS) med skråkappet dusjvegg ARC 4 Original med beslag i messing.

GRAND i klassisk stil

Å velge to mindre servantskap i stedet for et bredt er et valg som Isabel og Teodor er veldig fornøyde med. Her får de sin egen adskilte plass og servantskapenes design kommer dessuten til sin fulle rett. Her får klassisk New England-stil regjere side om side med alle finessene til det moderne livet; slik som LED-belysning under servantskapene og toppen til håndkletørkeren LINE.

Utforsk GRAND Classic

GRAND Classic 80 i «Green Tea» (NCS) med grepet DEEP i messing. Servantbatteri POSH i messing samt speilet GROOM.

Skreddersydd dusj

Vi må selvfølgelig si noen ord om den måltilpassede dusjveggen også. Isabel og Teodor tok utgangspunkt i ARC 4 i INRS standardsortiment, valgte beslag i messing og fikk dusjen tilpasset nisjen under skråtaket. En genial løsning synes vi, og ikke minst sammen med den innbygde hyllen som har plass til familiens dusj- og sjampoflasker og dusjtilbehør.

Utforsk ARC

Når skumringen faller

Om kvelden får badet en helt annen form. Energinivåene går ned og fokuset ligger på hvile og å hente seg inn. Nå kommer servantskapenes stemningsfulle underbelysning til sin fulle rett, og vi kan helt klart forstå hvorfor husets master bathroom har blitt et midtpunkt hvor hele familien vil være: ”Hele familien slåss om hvem som skal få ta kveldsdusjen her. Plutselig vil alle dusje i stedet for å bade!”.

Badet skal fungere alle timer av døgnet. Her med stemningsfull belysning under servantskapet GRAND Classic 80 i «Green Tea» (NCS).

Isabel og Teodor

Bygget drømmehuset sitt i New England-stil i 2018. Huset ligger i Stockholms skjærgård. De hadde fokus på å skape et bad for nytelse og med god oppbevaringsplass og plass til hele familien. Paret har to barn; Hanna på 8 år og Casper på 12 år. Og katten Signe.

Produkter og materialer

Servantskap GRAND Classic 80 i ’Green Tea’, NCS 3010-G10Y, med grep Deep i messing | Servantbatteri POSH i messing | Speil GROOM 80 | Dusjvegg ARC 4, skråkappet | Håndkletørker LINE i matt hvit | Lampe 1-Light Armed Sconce fra Minisun | Dusjbatteri fra Vola

Panel T&G wall panelling horizontal – finnes tilsvarende i de fleste byggevarehus | Grønn veggfarge Sparkling Sage fra Valspar | Vegg i dusj Microcement i en myk beigebrun tone

Andre har også sett på

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer