Baderomsinspirasjon

Baderomsdrømmer i messing og blå toner

Messingtrenden er fremdeles populær og vil i løpet av 2018 finne veien inn i mange bad og på mange dusjvegger, servantskap og blandebatterier. Her er noen bilder av en avslappende oase med den perfekte kombinasjonen mellom kalde og varme farger og materialer. La deg inspirere!

LINE håndkletørker og ARC 12 med messingdetaljer. Servantskap GRAND i valgfri NCS fra INR. Blandebatterier fra Vola. 

Varmt og kaldt

Årets farge i 2017 fra Nordsjö – vakre ”Denim Drift” – er gøy å jobbe med på badet sammen med de naturlig kalde materialene slik som porselen, glass og stein. Sammen med skinnende messing skaper du en herlig dynamikk mellom kaldt og varmt, som gir den etterlengtede avslappende atmosfæren vi alle lengter etter. Servantskapet på bildet kommer fra serien vår, GRAND, og kan lakkeres i valgfri NCS-farge – slik at den matcher akkurat dine ønsker.

Mer om GRAND

Kombiner ulike blå nyanser og materialer for dybde og dynamikk. 

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

LINE håndkletørker, 1750 mm, i polert messing. Med den stilrene lysstrimen i toppen.

Dusjvegger med messingdetaljer

Messing, glass og marmor er vakkert sammen. Nå utvider vi sortimentet vårt i ARC-serien og tilbyr alle dusjveggene med beslag, grep og detaljer i blankeste messing. Eller i matt svart hvis du heller foretrekker det. Selvfølgelig med den lange garantitiden på 15 år, kostnadsfri måltilpasning og 8 mm herdet sikkerhetsglass som grunnmodellene med detaljer i blank krom.

ARC dusjvegger

GRANDs skuffer er myktlukkende, fullt uttrekkbare og sidene er i mørkbeiset tre for å forsterke møbelfølelsen.

LED-belysning som fås som tilvalg til skuffene i GRAND. Den slås på når du åpner skuffen, slik at du lettere finner frem.

Mer inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Messing på badet

Nå tilbyr vi alle våre dusjvegger i ARC-serien og LINE håndkletørkermed beslag og grep i messing. 

Les mer

Baderomstrender 2019

Årets farge på baderomsmøbler

Årets farge 2018 er en lekker blå kulør som blir ekstra flott når den følges av følges av stein, marmor, tre og messing.

Les mer