Belysning på badet

Riktig belysning på badet

Badet har blitt et viktig sted for avslapning, og med riktig belysning kan du øke trivselsfaktoren betraktelig. Velg baderomsinnredning med integrert LED-lys som er stemningsskapende samtidig som det er funksjonelt og energigjerrig. Tilpasset hver anledning på baderommet, fra når du sminker deg om morgenen til når du dimmer ned belysningen for å roe ned på kvelden.

VISKAN Grip 120 med fire skuffer og doble kar. Speil SCENE 60 samt dusjveggen ARC 20 Frame Plus med takdusjen EASE.

Badet skal fungere om kvelden også. Ikke glem å velge tilvalget Plus Lys for belysning underservantskapet og for seriene GRAND og AIR belysning også i øvre skuff.

< >

'Plus Lys'

Servantskap med belysning

Belysning under servantskapet er en stemningsskapende finesse og finnes som tilvalg til kommodene i seriene GRAND og VISKAN. Til AIR og GRAND kan du dessuten velge til belysning i skuffene slik at du alltid finner det du leter etter – natt som dag. Lyskilden er av typen mikro-LED og har en normal livslengde på omkring tretti år.

Våre servantskap

 Belysning i skuffen

Møbelserie AIR

Speil for ethvert tilfelle

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velbefinnende. Hele badet har godt av lyset og det ekstra rommet speilet tilfører. Tenk på dine behov, og utforsk vårt brede utvalg av speil og speilskap i forskjellige utførelser og størrelser. De fleste av våre speil har LED-belysning med alt fra behagelig bakbelysning til justerbar sidebelysning for det perfekte make-up-resultatet.

Våre speil og speilskap

De fleste av våre speil har LED-belysning på en eller annen måte – ovenpå, bak, under eller innfelt i speilet. Til FEEL kan du også velge duggfritt glass

Flere lysende innovasjoner

Våre håndkletørkere LINE, MARK og BOW er alle utstyrt med LED-lys som indikerer når tørkerne er klare til å varme et håndkle, samtidig som de gir behagelig stemningslys til badet. Hvilken blir din favoritt?

Våre håndkletrørkere

MARK i svart med LED-belysning i toppen.

Flere lysinnslipp gir dybde og dynamikk, ikke minst sammen med glass.

BOW varmer håndkleet mens du dusjer.

Andre har også sett på

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Se mer

Alternativer for baderomsmøbler

Plus Lyd

Bädda för en skönare morgonstund i badrummet med tillvalet Plus Ljud.

Se mer

Inspirasjon

Baderomstrender

Fargemessig går baderomstrendene dels i de varme jordtonene, men vi lengter også ut i vår nordiske villmark hvor alle de kalde nyansene av blått og grønt i naturen skyller over oss.

Se mer