Baderomsinspirasjon

Riktig belysning på badet

Badet har blitt et viktig sted for avslapning, og med riktig belysning kan du øke trivselfaktoren betraktelig. Velg baderomsinnredning med integrert LED-lys som er stemningsskapende samtidig som det er funksjonelt og energigjerrig. Tilpasset hver anledning på baderommet, fra når du sminker deg om morgenen til når du dimmer ned belysningen for å roe ned på kvelden.

Bakbelyst får det runde speilet et spennende sfærisk uttrykk med et mykt slepelys langs veggen.

LED-belysning i skuffene finnes som tilvalg til GRAND.

Kommoder med underbelysning

Belysning under kommoden er en stemningsskapende finesse og finnes som tilvalg til kommodene i seriene GRAND, IKON og WETTERN. Til AIR, GRAND og WETTERN kan du dessuten velge til belysning i skuffene slik at du alltid finner det du leter etter – natt som dag. Lyskilden er av typen mikro-LED og har en normal livslengde på omkring tretti år.

 Belysning i skuffen

Flere alternativer

Møbelserie AIR

Speil for ethvert tilfelle

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velbefinnende. Hele badet har godt av lyset og det ekstra rommet speilet tilfører. Tenk på dine behov, og utforsk vårt brede utvalg av speil og speilskap i forskjellige utførelser og størrelser. De fleste av våre speil har LED-belysning med alt fra behagelig bakbelysning til justerbar sidebelysning for det perfekte make-up-resultatet.

De fleste av våre speil har LED-belysning på en eller annen måte – ovenpå, bak, under eller innfelt i speilet. Til de fleste speil kan du også velge duggfritt glass

Vårt mest kjente speilskap med LED-belysning i og under samt speilglass i og på sidene.

Flere lysende innovasjoner

Våre håndkletørkere LINE, BAKKE og BOW er alle utstyrt med LED-lys som indikerer når tørkerne er klare til å varme et håndkle, samtidig som de gir behagelig stemningslys til badet. Hvilken blir din favoritt?

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

MARK i svart med LED-belysning i toppen.

Flere alternativer

Flere lysinnslipp gir dybde og dynamikk, ikke minst sammen med glass.

BOW varmer håndkleet mens du dusjer.

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

BOW gir både varme og et subtilt nedadrettet lys.

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Baderoms­inspirasjon

Musikk på badet

Med tilvalget Lydpakke streamer du direkte fra telefon eller nettbrett via Bluetooth til baderomsmøbelet.

Les mer

Inspirasjon

Baderomstrender 2019

I år har våre trendanalytikere identifisert tre stiler med hver sin herlige fargepalett: «Sensuous Sphere», «City Vibes» og «Urban Eco». Hvilken tiltaler deg mest?

Les mer