Black Oak House

Livsnyterens baderom

I livsnyterens baderom oppstår det harmoni i møtet mellom natur og teknologi

Akkurat som motivet fra et maleri av John Bauer brer det speilblanke tjernet seg ut foran den värmlandske skogen mens høsttåken rolig svever over vannflaten. Absolutt stillhet. Ikke et vingeslag. I utkanten av dette et hus som titter fram mellom grantrærne.

For et bilde! Ja, og her bor han, livsnyteren Peter. På utsiden er huset diskret og beskjedent, men med rom for det urbane livets alle krav til komfort og tekniske innovasjoner på innsiden. Bli med oss på en rundtur i det aller helligste – Peters private baderom. Her kombineres ursvenske håndverkstradisjoner med teknisk presisjon innen mekanikk og elektronikk. Og det oppstår harmoni. Velkommen inn i paradoksenes baderom.  

Lengselen tilbake til skogene der han vokste opp har alltid vært der, og for et par år siden gjorde han noe med det. Han forlot bankkarrieren i London og bygget drømmehuset sitt – en diskret enetasjes villa med svart panel som smelter inn i vegetasjonen. Her nyter han det moderne livet med den avslappende värmlandske naturen helt inntil husveggen.

Peters moodboard i svart, grått og tre.

Peter ville ha et stort baderom med direkte tilknytning til soverommet – et rom som skulle speile han selv og hans behov. Han tok utgangspunkt i det romslige dusjrommet med takvindu da resten av baderommet skulle skapes.

En dusj for livsnyteren

Med dusjen i midten av rommet og selve himmelen som tak måtte han ha en dusjløsning verdig navnet. Hos INR fant Peter dusjserien EDGE som han følte kunne levere på det riktige nivået. Muligheten til å kunne tilpasse glasset både i bredden og høyden var viktig. Til dette valgte han en takdusj i ultra matt svart finish, også den fra INR. Veggene ble kledd med sekskantet flis Pietro Stone Charcoal Hexagon. Øvrige vegger er i mikrosement.

Dusjserien EDGE

Jeg er en livsnyter. Og nummer to på listen min – etter turer i naturen – er nok faktisk å dusje. Det blir noen dusjer hver dag

Takdusjsettet STEEL PLEASURE 2 fra kolleksjonen INR by Primy er produsert i rustfritt stål med PVD-behandlet overflate i Ultra Matte Black. Takdusjen gir en herlig og rikelig vannstrøm. Blandebatteriet er typegodkjent i hele Norden.

Smarte lysinnslipp

I samme serien som dusjveggen fant Peter også dusjdøren EDGE 2 som han valgte å plassere mellom baderommet og soverommet – litt for den røde trådens skyld, men også for å kunne nyte den slående utsikten over tjernet. Høyskapet er fra INRs møbelserie GRAND Solid.

Dusjserien EDGE

Oppbevaring til baderom

Innredning det stråler av

Som den kvalitetsbevisste mannen han er hadde Peter stort fokus på å finne innredning med det lille ekstra. I INRs møbelserie AIR Wood fant han det han lette etter. Et møbel skapt med kjærlighet av holdbare materialer, genuine håndverksdetaljer og lekker integrert belysning som styres med bevegelsessensor. Til servantskapet valgte han et speilskap hvor han kan justere både lysstyrke og lystemperatur etter behov. De ikoniske håndkletørkerne BOW i matt svart med LED-belysning under ble prikken over i’en.

Møbelserien AIR Wood

Håndkletørkere

Peter, selvutnevnt lyvsnyter.

Materialer og produkter

 • Gulv Mikrosement
 • Vegger Pietro Stone Charcoal Hexagon
 • Servantskap AIR Wood 120 fra INR
 • Dusjvegg EDGE 20 Plus fra INR
 • Dør EDGE 2 fra INR
 • Takdusj STEEL Pleasure 2 fra INR by Primy
 • Dusjoppbevaring BOX fra INR
 • Servantbatteri STEEL VOYAGE High fra INR by Primy
 • Speilskap STAGE Plus 120 fra INR
 • Håndkletørker BOW fra INR
 • Oppbevaring GRAND Solid 40 fra INR
 • Stol Barrel Stool Philippe Malouin SCP

Andre har også besøkt

Inspirasjon

Baderomstrender

I 2023 vil de mørke treslagene gjøre sitt inntog i de nordiske baderommene og vi ønsker baderomstrenden Nordic Woodlands velkommen med åpne armer.

Se mer

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer