BADEROMSINSPIRASJON

Design ditt eget dusjhjørne

Nordens mest kjøpte dusjhjørner Angel og Niagara finnes i totalt 512 varianter – til én og samme pris! Følg de fem trinnene nedenfor, og design din egen personlige favoritt. Begge modellene er svanemerket, produsert i Sverige og har 15 års garanti.

Trinn 1

Velg modell

LINC Angel har rette dusjdører og LINC Niagara buede. Rett eller avrundet er en smakssak med delte meninger, men begge modellenes stilrene glassdører omslutter dusjplassen godt, takket være magnetlister der dørene møtes på midten samt med myke, transparente tetningslister mot gulvet. Dørene høynes og senkes 7 mm ved åpning og lukking slik at de ikke tar i gulvet.

LINC Angel i frostet glass med mattbørstede profiler og håndak.

LINC Niagara i Stripe med mattbørstede profiler og grep.

LINC Niagara i klart glass med blankpolerte profiler og grep.

LINC Angel i grått glass med blankpolerte profiler og grep.

Trinn 2

Velg størrelse

Hver dør finnes i breddene 700, 800, 900 eller 1000 mm og kan kombineres fritt, for eksempel 700 x 1000 mm. Å kombinere en mindre dør med en større gir et dusjhjørne med rom selv om den ene veggflaten er begrenset.

Begge modellene kan foldes inn mot hjørnet når de ikke brukes, noe som sparer verdifull gulvoverflate.

Kombiner forskjellige dørstørrelser hvordan du vil.

I innfelt posisjon sparer LINC Angel verdifull gulvoverflate.

Fold inn LINC Niagaras dører når du er ferdig å dusje.

Trinn 3

Velg glass

Velg klart glass hvis baderommet er lite, eller hvis du vil at man skal se eventuell veggkledning gjennom dusjglasset. Klart glass øker følelsen av rom. Alternativet klart glass med Timeless® er en permanent overflatebehandling som gjør det vanskeligere for kalkavleiringer å få feste.

Et dusjhjørne i frostet glass kan få et lite rom til å oppleves som mindre, men er samtidig takknemlig å skylle seg bak hvis dere er flere på baderommet samtidig. Ta også en titt på Strime som har en strime av klarglass mellom to frostede felt – en dekorativ middelvei.

Grått glass, iblant kalt røyktonet, er gjennomfarget og gir en spennende lummer effekt til dusjrommet.

Klart glass. Finnes med overflatebehandlingen Timeless.

Grått glass gir en sober følelse.

Frostet glass skjuler det meste.

Strimma skjuler det mest sentrale.

Trinn 4

Velg profilfarge

Velg mellom aluminiumprofiler i tre farger – blankpolert, mattbørstet og signalhvit. Veggprofilene med det geniale løftehengselet er helt vedlikeholdsfrie takket være nøye utvalgte materialer samt innkapslede bevegelige deler.

Det finnes rom for rørgjennomføring opp til 35 mm, noe som muliggjør et dusjtett hjørne også for deg som har utenpåliggende vannrør på badet. Og hvis det skulle vise seg at du må montere dusjdørene i en annen vinkel enn de forhåndsinnstilte 90 gradene, kan dette justeres ved montering takket være en fri vinkeljustering.

LINC gir deg også muligheten til å lime opp din Angel eller Niagara med vårt spesielle limsett Borrfri. Trygt og enkelt og uten å bryte tettesjiktene.

Blankpolert

Mattbørstet

Signalhvit

Trinn 5

Velg grep eller håndtak

Nå gjenstår bare å velge grep eller håndtak. Liksom veggprofilene finnes også disse i de tre fargene – blankpolert, mattbørstet og signalhvit. Hvis annet ikke angis, får du samme overflatefinish på grep og håndtak som på veggprofilene. Grep inngår som standard hvis du ikke angir annet ved bestilling.

Grep og håndtak følger den valgte profilfargen. Her er Niagara med signalhvite profiler og grep.

 

Grepet Cirkel inngår som standard.

Grepet Cirkel inngår som standard.

Mer inspirasjon