Hjemmespa på fjellet: her finner vi roen

Etter en hel dag i bakken eller i skiløypa blir lengselen hjem til baderommet stor. Å ta av seg støvlene og endelig få tine opp sine frosne tær og fingre i den plassbygde badstuen er en uovertruffen lykke for erik og johanna. Med storslagen fjellutsikt legger de planer for morgendagen og en ting er sikkert; ingen dager er like, bortsett fra avslutningen i hjemmespa’et, da.

Japanskinspirert

Baderommet er innredet i en skjønn blanding av japansk og skandinavisk stil med inspirasjon hentet fra johannas mange reiser til japan i forbindelse med jobben som fotograf. En vakker detalj er flisene bak speilet som fører tankene til den japanske landsbygden, hvor johanna har tilbragt mye tid. Finér i svart eik er en annen detalj som flørter med det japanske, her i en herlig rustikk versjon som passer bra på fjellet.

Våre materialer

Planskisse over Erik og Johannas kombinerte bad/soverom/relaxavdeling.

Plassbygget badstu

Badstuglasset i 8 mm grått glass er en skreddersydd løsning fra inrs trac-serie. To faste vegger med skinner mot gulv og vegg rammer inn den vakre badstuen med plass for to eller kanskje tre. Dusjveggen heter trac 20 – også i 8 mm grått glass.

Dusjserie TRAC

Forføreriske kontraster

Når mørket faller på skjer det noe magisk. Vi forflytter oss fra her og nå og føres inn i en kontrastrik drømmeverden med lys og mørke, varme og kulde. Med belysning kun fra servantskapet, speilet og innsiden av badstuen slutter vi for en stund å tenke og blir ett med sinnene våre.

Belysning i baderommet

Hvem bor her?

Johanna og Erik

– Siden vi ikke har barn har vi kanskje kunnet fokusere litt annerledes enn våre venner som har familie, sier erik. Vi har reist mye og jobbet på flere steder rundt om i verden, noen ganger hver for oss. Men vi ble lei av den rotløse tilværelsen og bestemte oss for å skape vårt eget sted der hvor vi har det aller best og kan stå stille sammen - nemlig de svenske fjellene. Drømmen om å kombinere det vi liker aller best – ski og badstu – har vi virkeliggjort. Her føler vi oss hjemme. ❤

Produkter fra INR

Servantskap GRAND rip 120 i Black Oak
Speil LOOX 110
Servantbatteri SLEEK
Grå badstuglass fra TRAC-serien
Dusjvegg TRAC 20
Takdusj EASE
Dusjoppbevaring CASE
Håndkletørker MARK
Høyskap GRAND Grip 40

Øvrige produkter og materialer

Badstuaggregat fra Tylö Helo
Fliser cem rosato bianco fra Konradssons
Gulv eik nouveau charchoal fra Kährs
Såper fra Meraki
Monlight sticks mosaic fra National Tiles


Andre har også besøkt

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer
Skreddersydd dusjvegg ARC 4 Original i Brushed Stainless. AIR Wood Unlimited.

Alternativer og tilvalg

Skreddersydd dusjvegg

Som Nordens dusjspesialist i 35 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer