Baderomsinspirasjon

Baderom for den voksende familien

Når vi blir flere i familien, øker også plassbehovet. Men også i det store baderommet er det en god idé å utnytte arealet smart.

VISKAN Grip 120 med fire skuffer skrått fra siden. Servantbatteri STRICT og speil SCENE 60. Takdusj EASE i krom.

ROMSLIG OG FAMILIÆRT

Et vegghengt VISKAN Grip servantskap av bredere modell gir en luftig følelse og godt med oppbevaringsplass. Med de doble vaskeservantene går morgenstellet lettere, samtidig som alle i familien får sin egen skuff.

VISKAN Grip finnes i flere størrelser og utførelser – her ved siden av i Premium White og 120 cm. 

Mer om VISKAN Grip

I VISKAN Grip ingår två stycken Organizer så att du kan arrangera dina krämer och pinaler precis såsom du vill ha dem.

Med dubbla eluttag i den nedre lådan kan hela familjen ladda sina tandborstar samtidigt! 

Trolla bort schampoflaskorna

Nå er det slutt på å snuble over flasker i dusjen! Med duschförvaringslösningarna PILE och NEST trollar du bort hela familjens flaskor (även de stora!) i en handvändning. Välj mellan flera varianter och utföranden - allt efter din personliga stil.

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Med døren som heller 45 grader i åpen stilling får du god oversikt over produktene. Bunnen har avrenningshull, og du kan løfte ut hele døren med innsats for enkel rengjøring.

Den smarteste dusjoppbevaringen heter PILE og er en løsning som smelter sammen med dusjveggene i LINC och SYNC både hva angår form og funksjon.

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Et varmt håndkle etter dusjen

Med den prisvinnende håndkletørkeren BOW på veggen får hele familien dessuten garantert et varmt og deilig håndkle – samtidig som den tar minimalt med veggplass!

Mer om BOW