Baderomsinspirasjon

Baderom for den voksende familien

Når vi blir flere i familien, øker også plassbehovet. Men også i det store baderommet er det en god idé å utnytte arealet smart.

Også det større baderommet har godt av at vegg- og gulvflaten optimaliseres ved hjelp av smarte innredningsløsninger - spesielt om dere er flere i familien som trenger å bruke rommet samtidig.

ROMSLIG OG FAMILIÆRT

Et vegghengt IKON servantskap av bredere modell gir en luftig følelse og godt med oppbevaringsplass. Med de doble vaskeservantene går morgenstellet lettere, samtidig som alle i familien får sin egen skuff.

IKON finnes i flere størrelser og utførelser – her ved siden av i hvitt og 60 cm. 

Mer om IKON

I IKON ingår två stycken grålaserade fackindelade lådinsatser så att du kan arrangera dina krämer och pinaler precis såsom du vill ha dem.

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Med dubbla eluttag i den nedre lådan kan hela familjen ladda sina tandborstar samtidigt! 

Trolla bort schampoflaskorna

Nå er det slutt på å snuble over flasker i dusjen! Med duschförvaringslösningarna PILE och NEST trollar du bort hela familjens flaskor (även de stora!) i en handvändning. Välj mellan flera varianter och utföranden - allt efter din personliga stil.

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Med døren som heller 45 grader i åpen stilling får du god oversikt over produktene. Bunnen har avrenningshull, og du kan løfte ut hele døren med innsats for enkel rengjøring.

Flere alternativer

Den smarteste dusjoppbevaringen heter PILE og er en løsning som smelter sammen med dusjveggene i LINC och SYNC både hva angår form og funksjon.

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Et varmt håndkle etter dusjen

Med den prisvinnende håndkletørkeren BOW på veggen får hele familien dessuten garantert et varmt og deilig håndkle – samtidig som den tar minimalt med veggplass!

Mer om BOW