Modern Compact Living

Skap vårfølelse i det lille badet

Med nyanser av aprikos, rosa og grønt skaper du en herlig vårfølelse gjennom hele året. Og mens du kanskje velger hvit baderomsinnredning, så finnes det mange muligheter til å lage stemning når du velger fliser, håndklær og accessoirer. I det lille badet blir det dessuten ekstra viktig med møbler og innredning som er optimale i forhold til plassen og fyller den tenkte funksjonen. Og i tillegg hjelper deg å forberede deg til en ny dag.

Stilsikkert med AIR 60 hvit og speil med belysning bak kanten, speiloppbevaring og håndkletørkeren BOW i hvit utførelse.

En luftigere følelse

Med baderomsmøbelet AIR er det enkelt å skape en luftig og attraktiv stemning i det lille badet. Servantskapet finnes i bredder fra 60 til 180 cm med moderne benstativ i hvitt eller svart eller som vegghengt servantskap. Serien er modulbasert – velg mellom benkeplate i det motstandsdyktige materialet Corian og Dekton med vakker marmor- eller steinfølelse. Den ovenpåliggende servanten finnes i helt rund eller semirund variant. Velg ut fra din personlighet og skap et baderomsmøbel som matcher stilen din. Og glem ikke det stemningsskapende runde speilet med belysning bak kanten – et must i alle trendbevisste hjem!

Mer om AIR

AIR 60 med Dekton Tundra benkeplate og SLEEK servantbatteri.

AIR speiloppbevaring – et helfigurspeil med akrylbokser bak. Smart og stilig!

AIR sett skrått fra siden – like smekker som forfra.

Grønne dusjnyheter for det lille badet

Grønne innslag på badet piffer opp året rundt – vår som vinter (se reportasjen om planter på badet) – og mens en trestamme kanskje ikke får plass i compact living-badet, så vil vi gjerne presisere at de aller fleste at våre dusjvegger gjør det. I hvert fall etter en runde eller to med vår CAD-avdeling. På INR har vi tegnet spesialtilpassede dusjvegger i 30 år og det finnes nesten ikke et prosjekt vi ikke kan takle. Les mer og se noen eksempler i linken under.

Skreddersydd dusjvegg

De aller fleste av våre dusjmodeller kan skreddersys på milimeteren etter den plassen du har til rådighet – utfordre oss gjerne!

Mer inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Hvite bad

Her har vi samlet et par hvite bad som du kan la deg inspirere av hvis det er hvitt, hvitt, hvitt som står på ønskelisten din. Hvilket bad blir din favoritt?

Les mer

Baderoms­inspirasjon

Messing på badet

Nå tilbyr vi alle våre dusjvegger i ARC-serien og LINE håndkletørker med beslag og grep i messing. 

Les mer