Baderomsinspirasjon

Messing på badet

Våre nordiske bad får et varmere og mer lunere inntrykk når innslag av messing blir et alternativ til krom og aluminium. Nå tilbyr vi alle av våre dusjvegger i ARC-serien med beslag og grep i messing. Den glohete trenden gir varme til et rom som ellers forbindes med harde og svale flater.

Pudderrosa og marmor med messingdetaljer. Gjennomtenkt og utsøkt.

Håndverk med gyllen touch

Dusjveggen på bildet er en ARC 20 – en minimalistisk modell som i likhet med sine søstermodeller tilbyr store muligheter til å skape din helt egen dusjløsning. Med beslag og grep i messing legger du en siste gyllen touch på et mesterlig håndverk!

Mer om skreddersydd dusj

Gulvfestet holder det 8 mm tykke glasset trygt på plass.

HÅNDKLETØRKER I MESSING

Messing er et vakkert metall som holder seg over tid, eldes med fin patina og som beholder sin eksklusive look i mange år framover. Hold den røde linjen når du innreder badet og velg en håndkletørker i samme finish som beslagene på dusjveggen. I serien finnes også matchende håndkleknagger. 

Mer om LINE

Håndkletørkeren LINE i samme finish.

Når messing erstatter krom og aluminium, blir looken en helt annen. Den glohete messingtrenden kryper inn på badet. Blandebatteriene kommer fra Vola.

Fargen på vegger og kommode heter Denim Drift.

LINE kroker i messing.

Mer inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Belysning på badet

Badet har blitt et viktig sted for avslapning, og med riktig belysning kan du øke trivselsfaktoren betraktelig. 

Les mer

Inspirasjon

Baderomstrender 2020

Etter flere år med detaljer fra industriens verden snur baderomstrendene for 2020 endelig mot lysere tider. Nå vil vi bli ett med naturen og omgi oss med fargene som vår grønne planet byr på.

Les mer

Baderomstrender 2020

Årets farge på baderomsmøbler

Årets farge 2018 er en lekker blå kulør som blir ekstra flott når den følges av følges av stein, marmor, tre og messing.

Les mer