Musikk på badet

La musikken flytte in på badet

I et samarbeid med svenske Orlo – kjent for sine små høyttalere med stor lyd – har vi utviklet innebygde høyttalere til kommodene i seriene GRAND og IKON. Med tilvalget Lydpakke streamer du direkte fra telefon eller nettbrett via Bluetooth til baderomsmøbelet.

Koble høyttaleren til kommodens side via Bluetooth, og våkne til tonene av din yndlingsmusikk. Lydpakke finnes som tilvalg til kommodene i GRAND og IKON.

Innbyggingshøytaleren fra Orlo har den nyeste teknologien med digital signalprosessor (DSP) for optimalt lydbilde og ytelse. 

IP-klassifiserte høyttalere

Teknologi som smarttelefoner, nettbrett og streamet musikk gjør det mulig å skape stemning på badet som ellers ofte har vært et rom der man kanskje ikke har villet dra inn for mye elektronikk på grunn av all fukten. Med våre integrerte høyttalere via Bluetooth trenger du ikke å legge ekstra strømledninger for å kunne nyte musikk under egentiden i badekaret. Høyttalerne er sikkerhetsklassifisert med IP44 for å tåle typisk baderomsmiljø.

Mer om GRAND

BADEROMSMØBLER SOM TAR TONE

IKON 60

IKON er en stilsikker kommode som gjør mye med lite. Finnes i flere bredder og utførelser med tilvalg som lydpakke, stikkontakt og LED-belysning under skapet.

Mer om IKON

GRAND 80

La deg ikke lure av et beskjedent ytre – GRAND etterlater ingenting til tilfeldighetene. Og selvsagt kan du få kommoden og oppbevaringen i hvilken farge du vil. Velg blant NCS-skalaens 1950 farger.

Mer om GRAND

Flere alternativer

GRAND 140

Legg gjerne ekstra tid i dine tilvalgsmuligheter med GRAND. Foruten lydpakken finnes mengder med andre smarte finesser som gjør akkurat denne serien ekstra grand.

Mer om GRAND

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Baderoms­inspirasjon

Belysning på badet

Badet har blitt et viktig sted for avslapning, og med riktig belysning kan du øke trivselfaktoren betraktelig. 

Les mer

Inspirasjon

Baderomstrender 2019

I år har våre trendanalytikere identifisert tre stiler med hver sin herlige fargepalett: «Sensuous Sphere», «City Vibes» og «Urban Eco». Hvilken tiltaler deg mest?

Les mer