Svarte detaljer på badet

INR Black Edition

Det er ikke kvadratmeterne som avgjør opplevelsen, men heller de velvalgte detaljene. Det lille badet skal også gi samme opplevelse som det store og da blir produkter som både er stilige og praktiske ekstra viktige. De svarte detaljene er en sterk trend i 2018 – i alt fra valg av dusjvegg og blandebatteri til de innovative oppbevaringsskapene i dusjsonen, som hjelper deg å holde orden i så vel det lille som det store badet. Scroll nedover for eksempler fra INR Black Edition!

På det lille badet blir det selvsagt ekstra viktig å planlegge og optimalisere gulv- og veggflatene. Med effektbelysning og innslag av tre gir du rommet karakter og dynamikk.

Gjør svart til en rød tråd gjennom badet! Nå kan du få glasset Dark Frost med svarte beslag til dusjveggene i seriene ARC  og TRAC. Match gjerne med en svart LINE  håndkletørker og et blandebatteri med svarte detaljer.

Nye oppbevaringsmuligheter for dusjen

Tryll bort sjampoflaskene fra gulvet for godt! Våre smarte og stilige oppbevaringsløsninger for dusjrommet gir deg en harmonisk og velordnet dusjopplevelse og skjuler mer enn de viser. Finnes i hvit, grå og selvfølgelig svart.

Till dusjoppbevaring

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Med døren som heller 45 grader i åpen stilling får du god oversikt over produktene. Bunnen har avrenningshull, og du kan løfte ut hele døren med innsats for enkel rengjøring.

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Hvordan vil du åpne skapet? Det er mulig å montere CASE slik at døren kan åpnes enten mot høyre eller mot venstre.

TRAC Dusjvegger

Dusjserie i 8 mm glass med en stilren skinne i blankpolert eller svartlakkert aluminium som rammer inn dusjopplevelsen.

Utforsk TRAC

TRAC-skinne i matt svart finish.

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Servantbatteriet STRICT

Blandebatterier med svarte detaljer

Takdusjen MIST er resultatet av et unikt samarbeid mellom INR og MORA, som er ledende produsent av blandebatterier. Med INRs design på utsiden og Mora Technology Inside på innsiden forener vi det beste av to verdener. Du kan selvfølgelig få din MIST med detaljer i svart finish for å holde den svarte trådet på badet. 

Utforsk MIST

Flere alternativer

Alla INRs duschblandare med Mora Technology Inside genomgår omfattande tester för att klara av Nordens höga vattentryck och testas med upp till 5 gånger det normala tryckt.

Dusj med stil bak en TRAC 43 i Dark Frost og med en FRONT blandebatterivegg med hvitt glass og smart oppbevaring bak.

Andre har også sett på

Inspirasjon

Baderomstrender

Se fem trender for badet som vi tipper kommer til å gjøre inntog i nordiske hjem i 2018 og framover. La deg inspirere!

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer