Svarte detaljer på badet

Svarte detaljer i baderommet – mer enn en trend

De svarte detaljene er fortsatt en sterk trend i baderommet i alt fra valg av dusjvegg og blandebatteri til oppbevaring, både i og utenfor dusjen. Søker du baderomsmøbler kan du velge mellom den vakre eikefinéren Black Oak og svart NCS til de fleste av våre servantskap og baderomsskap. Alle våre møbler leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™  og har 15 års garanti.

Våre servantskap

Sammenlign serier

Dramatisk minimalisme med djerve kontraster

Slik kan man beskrive baderomstrenden Nordic Identity, som med sitt artistiske og tøffe uttrykk og skarpe kontraster mellom svart og hvitt, varmt og kaldt, mykt og hardt, har noe nærmest teatralsk over seg.

Nordic Identity

Her finner vi roen

Etter en hel dag i bakken eller i skiløypa blir lengselen hjem til baderommet stor. Å ta av seg støvler og endelig få tint opp frosne tær og fingre i den plassbygde badstuen er en stor lykke for Erik og Johanna.

Iconic by Erik og Johanna

De 5 sansenes baderom

Bli med oss på en reise til Gotland der Monica og Roger har bygget drømmehuset etter å ha vært på leting etter det perfekte stedet i flere år.

Sansenes baderom

< >

Den svarte trenden følger med oss inn i dusjen

Det er mulig å få svarte profiler eller beslag samt grep til nesten alle våre dusjvegger. Vi har også glass i en gråtone for et gjennomgående industrielt uttrykk. Velger du en dusj i LINC-serien kan du velge til dusjoppbevaringen PILE som smelter sammen med veggprofilen i svart anodisert aluminium. Kombinér med takdusjen MIST.

Våre dusjvegger

Sammenlign serier

Suksessproduktet PILE smelter sammen med dusjveggene i LINC-serien. Trekk fra 10 cm fra målet du vil plassere PILE når du bestiller din dusjløsning.

Tryll bort flaskene fra gulvet med et stilig og praktisk dusjskap. På bildet CASE.

Lysende innovasjoner

Den utrolig populære håndkletørkeren LINE er like vakker alene som i gruppe og finnes i flere utførelser. Se alt om LINE og våre andre lysende innovasjoner for veggen utenfor dusjen under Iconic Dots.

Utforsk Iconic Dots

Hjemme hos

Andre har også sett på

Inspirasjon

Baderomstrender

Fargemessig går baderomstrendene dels i de varme jordtonene, men vi lengter også ut i vår nordiske villmark hvor alle de kalde nyansene av blått og grønt i naturen skyller over oss.

Se mer

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer