Svarte detaljer på badet

INR Black Edition

Det er ikke kvadratmeterne som avgjør opplevelsen, men heller de velvalgte detaljene. Det lille badet skal også gi samme opplevelse som det store og da blir produkter som både er stilige og praktiske ekstra viktige. De svarte detaljene er en sterk trend i 2019 – i alt fra valg av dusjvegg og blandebatteri til de innovative oppbevaringsskapene i dusjsonen, som hjelper deg å holde orden i så vel det lille som det store badet. Scroll nedover for eksempler fra INR Black Edition!

Det sanselige baderommet

Les mer

Servantskap VISKAN Solid 60 i «Still Grey». Speil LOOX 70. Dusjhjørne TRAC 13 med svarte detaljer. Takdusj MIST. Dusjoppbevaring CASE. Håndkletørker LINE.

Gjør svart til en rød tråd gjennom badet! Nå kan du få glasset Dark Frost med svarte beslag til dusjveggene i seriene ARC  og TRAC. Match gjerne med en svart LINE  håndkletørker og et blandebatteri med svarte detaljer.

Nye oppbevaringsmuligheter for dusjen

Tryll bort sjampoflaskene fra gulvet for godt! Våre smarte og stilige oppbevaringsløsninger for dusjrommet gir deg en harmonisk og velordnet dusjopplevelse og skjuler mer enn de viser. Finnes i hvit, grå og selvfølgelig svart.

Till dusjoppbevaring

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Med døren som heller 45 grader i åpen stilling får du god oversikt over produktene. Bunnen har avrenningshull, og du kan løfte ut hele døren med innsats for enkel rengjøring.

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Hvordan vil du åpne skapet? Det er mulig å montere CASE slik at døren kan åpnes enten mot høyre eller mot venstre.

TRAC Dusjvegger

Dusjserie i 8 mm glass med en stilren skinne i blankpolert eller svartlakkert aluminium som rammer inn dusjopplevelsen.

Utforsk TRAC

TRAC-skinne i matt svart finish.

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Servantbatteriet STRICT

Blandebatterier med svarte detaljer

Takdusjen MIST er resultatet av et unikt samarbeid mellom INR og MORA, som er ledende produsent av blandebatterier. Med INRs design på utsiden og Mora Technology Inside på innsiden forener vi det beste av to verdener. Du kan selvfølgelig få din MIST med detaljer i svart finish for å holde den svarte trådet på badet. 

Utforsk MIST

Alla INRs duschblandare med Mora Technology Inside genomgår omfattande tester för att klara av Nordens höga vattentryck och testas med upp till 5 gånger det normala tryckt.

Dusj med stil bak en TRAC 43 i Dark Frost og med en FRONT blandebatterivegg med hvitt glass og smart oppbevaring bak.

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Baderomstrender 2019

I år har våre trendanalytikere identifisert tre stiler med hver sin herlige fargepalett: «Sensuous Sphere», «City Vibes» og «Urban Eco». Hvilken tiltaler deg mest?

Les mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer