Årets farge 2018

Årets farge på baderomsmøbler

På INR synes vi det er morsomt å håndplukke en av alle de millioner farger som finnes og som vi spår at kommer til å bli trendy i kommende års baderomsinnredning. Årets farge 2018 er en lekker blå kulør. 

Årets farge på baderomsinnredning i 2018 heter NCS 6030-B10G – her på et GRAND servantskap 120 med beslag i messing.

Blå toner

Årets farge 2018 på baderomsinnredning er en lekker blå farge som passer veldig godt sammen med messing, marmor og andre naturmaterialer som vi ser mye av akkurat nå. Fargen heter NCS 6030-B10G – på bildet er Grand servantskap 100 lakkert i denne fargen og har håndtak i messing. Det er mulig å få alle servantskap i GRAND-serien i valgfri NCS-farge. 

Utforsk GRAND

I HARMONI MED DET GENUINE

Mer farger blir generelt sett et naturlig innslag i dagens intensive livsstil og tankemønster. Vi nærmer oss slutten på en periode hvor pastellene har gjort sitt og ønsker velkommen til mer fargesterke nyanser i våre hjem. Verdens politiske uro har påvirket oss innredningsmessig på den måten at vi søker oss til genuine materialer og farger med inspirasjon fra naturen, der blått, grønt og jordfarger skaper en autentisk og rolig følelse. Sammen med stein, marmor og tre får vi en stille oase på badet der vi kan la hverdagsstresset forsvinne. 

Tenk på lyset!

Med innredning i dypere nyanser blir det ekstra viktig å tenke på lyset. En måte kan være å bruke messing som hinter til Art Deco-stilen. En annen er å montere lyskilder som kan dimmes for en mykere belysning. Lyset i seg selv, for eksempel bak et rundt speil, skaper også en fin effekt mot mørkere innredning.

Se våre speil

Mer inspirasjon

Hjemme hos

ICONIC by Peter

I salongen er det viktig med orden. Barberkniv, saks, kam, skjeggolje, voks og pomade – alt har sin bestemte plass. Akkurat som hjemme.

Les mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Inspirasjon

Baderomstrender 2020

Etter flere år med detaljer fra industriens verden snur baderomstrendene for 2020 endelig mot lysere tider. Nå vil vi bli ett med naturen og omgi oss med fargene som vår grønne planet byr på.

Les mer