Slipp naturen inn i baderommet og finn roen

Nøytrale toner i beige, hvete, hvitt og kremfarger med innslag av lysegrønt eller blåtoner setter tonen i bionica, hvor fokus ligger på nettopp det lyse og luftige. Her nyter vi det enkle livet der det er naturnært og der design er mer enn bare noe stilig.

Det er enkelt å leve i bionica, hvor både materialer og produktene er designet med bærekraft og funksjon i fokus. Kalkstein og betong – alt etter hva du foretrekker – har sin gitte plass i bionica, gjerne sammen med lyst tre.

Naturlige overganger

Med privat utgang til hagen fra badet og videre inn i soverommet får du sømløse overganger mellom døgnets mest naturlige hendelser; sovne, våkne, dusje, være. Og belysningen følger selvfølgelig i samme tak. Det å kunne regulere belysningen ut fra humør eller hvordan du føler det der og da forsterker roen. Forbered deg på nytelse som varer fra tidlig morgen til sen kveld.

Skap stilen

Kremfarger, hvete, beige og hvitt dominerer.
Bryt av med lysegrønne og blå nyanser eller hvorfor ikke betong for en råere følelse.

Hvete

Beige og lys turkis

Jordtoner i gotlandsk kalkstein

Hvitt, lysegrønt og betong

Velvære kommer først

Bli med hjem til streetcasteren og yogaintruktøren Helin, som har innredet badet sitt i vakre jordtoner og bærekraftige materialer.

Bli med inn

Naturlige materialer

Omgi deg med naturens egne materialer og finn roen. Gotlandsk kalkstein er et naturlig materiale som passer i bionica, men sitt vakre, levende fossilmønster i kremfarge og beige. Betong passer også til denne stilen, men gir en noe råere følelse til baderommet. Til servanten velger vi porselen eller komposittstein, både bærekraftige og vakre.

Våre materialer

Bærekraft i fokus

Materialene i bionica er naturlige og bærekraftige. Lyst tre, finér, porselen og nye, naturlige komposittmaterialer designet for å gjøre hverdagen enklere. Økologisk maling er et must i bionica, der målet er å minske klimapåvirkningen og komme nærmere naturen – noe som også øker vårt velbefinnende på kort og lang sikt.

Å velge produkter og materialer som både holder lenge har lang garantitid er en måte å verne miljøet på. Et miljøsmart og naturlig valg.

Vårt miljøarbeid

Alle baderomsmøbler og dusjvegger fra INR leveres med 15 års garanti og skal vare minst en generasjon.

Rått og naturlig

Se hvordan Aston utnyttet formen på rommet og skapte drømmebadet sitt med smarte løsninger, bærekraftig funksjon og design med stilige tilvalg.

Bli med inn

En servant i komposittstein er ekstremt hardfør og enkel å vedlikeholde.

Håndkletørkeren BOW i hvitt

Mer inspirasjon

Baderomstrender

Industrial Sway

I 2020 vil stilen få et mer rustikt uttrykk og følelsen blir mer genuin enn før. Nå inviterer vi naturens egne materialer inn i større grad og lar kjærligheten til håndverket synes i stort som smått.

Les mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Inspirasjon

Baderomstrender

Etter flere år med detaljer fra industriens verden snur baderomstrendene for 2020 endelig mot lysere tider. Nå vil vi bli ett med naturen og omgi oss med fargene som vår grønne planet byr på.

Les mer