Industrial Sway

Form, funksjon og teknikk i en symfoni med industrielle undertoner

Den industrielle stilen med sin maskuline touch har i mange år vært en sterk baderomstrend. Og det er lett å forstå. Det stilrene utseendet preget av moderne arkitektur og skandinavisk design med en sval fargeskala som base passer i de fleste hjem, og gir alltid et stilsikkert og elegant uttrykk.

I 2020 vil stilen få et mer rustikt uttrykk og følelsen blir mer genuin enn før. Nå inviterer vi naturens egne materialer inn i større grad og lar kjærligheten til håndverket synes i stort som smått.

Funksjonell teknologi

Teknikk er et sentralt element i Industrial Sway, men bare hvis den også er funksjonell. Det er viktig å huske at den viktigste funksjonen til baderommet er å være et fristed uten stress, ikke å bidra til stresset.

Teknikk i baderommet 

Autentisk og rustikt

Fargene i Industrial Sway preges av alle mulige toner av grått sammen med svart og midtnattsblå. Glass i ulike farger og tykkelser har sin naturlige plass i Industrial Sway, ofte rammet inn av svarte eller blankpolerte detaljer. Til møblene velger vi gjerne svartbeiset eikefinér for en rustikk og ekte stil.

Våre materialer

Skap stilen

Svart, midnattsblå og alle toner av grått sammen med betong setter stilen i Industrial Sway. Bryt av med planter i dempede blågrønne nyanser og ting i tre og lær eller håndlagde skåler for en personlig touch.

 

 

En industriell følelse med asiatiske vibber

Svartbeiset eikefinér

Røykfarget glass med blankpolerte detaljer

Serie Rustic fra House Doctor

NATURLIGE MATERIALER

Å leve funksjonelt og bærekraftig er en viktig del av Industrial Sway. Ser man bort fra de selvskrevne materialene som glass, finér, aluminium og stein som vi gjerne kombinerer for å finne uventede løsninger, prøver vi også helt nye komposittmaterialer til våre benkeplater og servanter. Det blir både vakkert, funksjonelt og bærekraftig.

Møbelserie AIR

SE LYSET!

Med de mørke tonene i Industrial Sway blir belysningen på badet ekstra viktig. Her velger vi smarte og estetisk tiltalende speilløsninger med regulerbar belysning som du kan tilpasse etter både humør og anledning.

Smarte baderomsmøbler

HARMONI I KONTRASTENE

Natt, dag, hvitt og svart. Varmt, kaldt, lyst og mørkt. I Industrial Sway går motsetningene hånd i hånd og skaper harmoni. Se det vakre baderommet på Gotland – et rom med noe for alle sansene.

Bli med inn

Andre har også sett på

Baderoms­inspirasjon

Lysende innovasjoner

Nå som årets mørkeste dager er her, er det viktigere en noensinne med riktig belysning i baderommet. Unn deg en baderomsinnredning som bokstavelig talt lyser opp hverdagen din og fyller deg med masse ny energi uansett om du forbereder deg til en ny arbeidsdag eller en helkveld på by’n. Se på filmen, så forstår du hva vi mener.

Se mer

Baderomstrender

Bionica

Nøytrale toner i beige, hvete, hvitt og kremfarger med innslag av lysegrønt eller blåtoner setter tonen i bionica, hvor fokus ligger på nettopp det lyse og luftige.

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Se mer