Nordic Elements

En jordnær baderomstrend som tar deg hjem til Norden

I en vakker jordnær skala fra beige og brunt til lyse gråblå toner inviterer Nordic Elements inn både himmel og jord – ja, hele vårt vakre nordiske landskap, for å skape det stedet som vi kan lengte hjem til og nyte i ensomhet eller sammen med våre kjære.

Nordic Elements er en vennlig baderomstrend som med påvirkning fra både Japan og Italia, tolket på vårt eget nordiske vis, fyller både hjemmet vårt og baderommet vårt naturens egne elementer, noe som gir både avkobling og ro. Med sjenerøse lysinnslipp og farger som harmonerer inviterer vi naturen inn i baderommet fra morgen til kveld og når likevekt. Baderommet blir en slags hjemmehub hvor vi kobler oss opp mot avkobling.

Jotun LADY 10963 Golden Bronze

Fargene i Nordic Elements går i alle jordnyanser fra beige, brunt og kaffe til kjølige gråblå nyanser. En klassisk skandinavisk og avslappende fargeskala som føles rolig og rustikk. Tonen er valgfri – gå for enten helt lyst eller mørkt eller miks for en mer interessant og levende følelse.

Naturens egne materialer dominerer i Nordic Elements. Lær og ull varmer opp og gir en lun følelse, og er jo så vakkert til naturstein og de lyse og mørke treslagene. Glass som reflekterer det nordiske lyset, har sin naturlige plass i rommet – gjerne i runde former. Håndplukkede elementer og håndverk i rotting er en annen detalj som kjennetegner trenden.

Jotun LADY 1288 Granskugga

Hvite eller lyse møbler er opplagte innslag i Nordic Elements. Her GRAND Classic med LEVEL benkeplate med innfelt servant i matt porselen.

Benkeplaten LEVEL Clamshell er et kvartskompositt med matt overflate og vakker kalksteinkarakter. Finnes til alle servantskap i serien GRAND.

Innredning og møbler i hvite eller lyse til mellombeige toner skaper den rette følelsen ved siden av finér i lyse eller mørke treslag. På servantskapet legger vi gjerne en benkeplate i naturstein eller kvartskompositt, som er både vakker, tåler mye og nydelig å stryke fingertuppene over. La de vakre og gjennomtenkte detaljene framheve møblenes design og skjønnhet. Sammen skaper de en enhet og følelsen av at alt henger sammen på en naturlig måte.

Våre baderomsmøbler

 

AIR 90 i hvitpigmentert ask med åpent speilskap. Hvit LINE håndkletørker.

Grepsløst vakker med GRAND Grip 100 og det runde speilet LOOX.

Herlig orden i den opplyse skuffen til servantskapet i GRAND Classic. Med kun naturlige og miljøvennlige skjønnhetsprodukter selvfølgelig. Slik vil vi våkne om morgenen.

Dusjen er funksjonell og stilren i sitt uttrykk. Den får gjerne ta sin plass for å bekrefte sin verdi. Det er jo tross alt her vi forbereder og lader opp til det dagen måtte bringe. En dusjløsning som tilpasses etter rommets unike forutsetninger forsterker følelsen av at alt faller på plass og harmonerer.

Våre dusjløsninger

Nordens mest eksklusive dusjhjørne EPIC 13 i 10 mm glass – nå med gulvbeslag som felles ned i flisen.

ARC 20 Original Plus i 8 mm glass med valgfri høyde opp til 2700 mm.

AIR Solid Unlimited med LOOX 110 og EPIC 13
AIR Solid Unlimited med benkeplate Plain White.
GRAND Solid 100 i NCS S 4005-Y20R med speil LOOX 90 og speiloppbevaring TWIN.
VISKAN Solid 100 i NCS med speil LOOX 90.
GRAND Solid 140 i NCS S 4005-Y20R med speil TOUCH 140.
< >

Nordic Elements

Nordic
Elements


✓ Jordtoner med innslag av blågrå nyanser

✓ Naturstein og kvartskompositt

✓ Lyse og mørke treslag

✓ Naturlig lys

✓ Rotting, lær og ull

✓ Funksjonell dusj i klart glass

✓ Runde speil

Andre har også besøkt

Inspirasjon

Baderomstrender

I 2023 vil de mørke treslagene gjøre sitt inntog i de nordiske baderommene og vi ønsker baderomstrenden Nordic Woodlands velkommen med åpne armer.

Se mer

Baderomstrender

Nordic Tranquility

Her møter kolonialblått skogsgrønt og blandes sammen med en overflod av nyanser som vi finner igjen i den nordiske villmarken.

Se mer
AIR Solid Unlimited med LOOX 110 og EPIC 13

Baderoms­inspirasjon

Drømmebad med hemmelig hage

Velkommen hjem til Sara, landskapsarkitekten som ikke vil la seg begrense av fire vegger, men heller ha flytende grense mellom hjem og hage.

Se mer