Nordic Identity

Baderomstrender 2021

Dramatisk minimalisme med dristige kontraster

Begynn med et hvitt papir, tilfør noe, ta et skritt tilbake, betrakt. Legg til noe nytt. Gjenta. Slik kan man beskrive baderomstrenden Nordic Elements, som med sin kunstneriske og selvsikre holdning og skarpe kontraster mellom svart og hvitt, varmt og kaldt, mykt og hardt, har noe nærmest teatralsk over seg.

I Nordic Identity kommer funksjon på delt førsteplass med design og kvalitet. Det er for en gangs skyld ikke totalen som teller – her får hver sak telle for seg og spille hovedrollen i sitt eget drama. Riktig tolket skaper stilen et baderom som er minimalistisk og overdådig på samme tid. Ditt eget kunstverk skapt for å påvirke både omgivelsene og deg selv.

Raven, et kvartskompositt med granittfølelse. Nyhet 2021 til serien GRAND.

Nordic Identity er en hyllest til kontrasten mellom varmt og kaldt, hardt og mykt. Her mikser vi naturens egne materialer med de industrielt produserte, rett og slett fordi det er pent og funksjonelt. En herlig blanding av glass, tre, metall og betong der hvert emne er håndplukket for akkurat sin design, funksjon og sin hensikt.

Jotun LADY 1434 Elegant

AIR – Minimalistisk dramatikk med en svevende følelse.

Fargene i Identity er monokrom svart og hvitt i ulike toner og mønstre med enkelte innslag som avviker markant, for eksempel tredetaljer eller et nytt spennende materiale. Eller kanskje et klassisk materiale brukt i en ny sammenheng.

Møbelserie AIR

Benkeplaten Raw Concrete i kvartskompositt med innfelt servant i matt antrasittfarget porselen. Nyhet 2021 til alle servantskap i serien GRAND.

BOW – håndkletørker og statement-piece kombinert takket være sin annerledes form og overlegne funksjon. Red Dot Award Winner 2017 for utmerket form og funksjon.

Finér. Mønstertilpasset og håndsydd for beste resultat. Etterbehandlet for å beholde sitt vakre utseende år etter år. Finnes til alle servantskap i seriene GRAND og VISKAN.

I Nordic Identity kommer endelig blanke metaller på håndtak og beslag tilbake, og vi legger større vekt på møblenes design og unike uttrykk enn noensinne. Funksjonelle innslag som innfelte grepslister og innovativ oppbevaring blir derfor ekstra interessante – aller helst i kombinasjon med teknikk i form av smart opplyste speil og skuffer. Møbler i lakkert svart finér setter prikken over i-en.

Våre baderomsmøbler

GRAND Grip i Black Oak med LEVEL benkeplate. Nyhet 2021.

Dusjløsningen skal stikke seg ut – både når det gjelder design og størrelse. Formgivningen er minimalistisk med en påkostet følelse. Glasset kan være klart eller grått avhengig av hvilken effekt du vil oppnå. Beslag og detaljer i krom eller blankpolert aluminium. Eller svart selvfølgelig.

Våre dusjløsninger

EPIC – Statement-dusj i 10 mm

ARC 43 Plus opp til 2700 mm. Nyhet 2021.

ARC Frame rammer inn det 8 mm tykke dusjglasset, noe som er både funksjonelt og estetisk riktig for Nordic Elements. Nyhet 2021

EPIC – Statement-dusj i 10 mm

< >

Nordic Identity

Nordic
Identity

 

✓ Monokrom svart og hvitt eller grått

✓ Statement-pieces 

✓ Tenk Big Impact

✓ Minimalistisk og overdådig på samme tid

✓ Stål, aluminium og glass

✓ Naturstein eller kvartskompositt

✓ Rene linjer og arkitektonisk følelse

✓ Fokus på funksjon

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Baderomstrender

Fargemessig går baderomstrendene dels i de varme jordtonene, men vi lengter også ut i vår nordiske villmark hvor alle de kalde nyansene av blått og grønt i naturen skyller over oss.

Se mer

Baderoms­inspirasjon

Hjemmespa på fjellet

Etter en hel dag i bakken eller i skiløypa blir lengselen hjem til baderommet stor. Å ta av seg støvlene og endelig få tine opp sine frosne tær og fingre i den plassbygde badstuen er en uovertruffen lykke.

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Se mer