Nordic Tranquility

Den modulbaserte og taktile baderomstrenden for og av urbane villmarkselskere

Rustikt, avkoblende og elegant med farger fra alle naturens kalde grønne og blå toner. Nordic Tranquility er baderomstrenden for den urbane naturelskeren som vil leve økologisk og miljøvennlig og som søker roen. Her møter kolonialblått skogsgrønt og blandes sammen med en overflod av nyanser som vi finner igjen i den nordiske villmarken.

Formene er organisk runde og innredningen modulbasert, noe som gir en luftig og lett følelse som fører tankene til camping. Her er det vi som tilpasser oss etter naturen – ikke omvendt – og spørsmålet «Hva er nødvendig?» er stadig tilstede.

GRAND Solid i fargen Sage Green (NCS S 4005-G50Y).

I Nordic Tranquility inviterer vi inn alle fargene i havet og i skogen – både de lyse og de dunkle – og myker opp med brunt, beige og gulgrønt. Nyt skjønne overganger fra midnattsblått og smaragd til salvie. Rund av med lyse treslag og runde elementer i for eksempel farget glass for å skape den rette følelsen.

Vase fra AYTM

Jotun LADY 8281 Pale Linden

Med bærekraft i fokus ser vi mye av de naturlige materialene som tre, keramikk, glass og lær. Også gjenvunnet polyester, ull og stål har sin gitte plass og hvor tingene kommer fra er viktig. Overflatene er myke og inviterer til å berøres, noe også de organiske formene bidrar til.

Jotun LADY 5504 Coastal Blue

Få dine håndkletørkere fra INR lakkert i valgfri RAL-farge.

ARC 20 Plus med valgfri høyde opp til 2700 mm.

I Nordic Tranquility velger vi klart glass i dusjen for å framheve de herlige fargene på flisene eller veggfargen. Selve stilen på dusjløsningen er diskre og enkel. Et fast dusjglass fra gulv til tak med enkle beslag i krom eller messing er alt som kreves. 

Våre dusjløsninger

Å velge din egen farge på baderomsinnredning er en selvfølge i denne trenden. Likeså at grunnmaterialet og overflatebehandling sikrer at produktet holder i det lange løp. De runde speilene er helt riktig.

Våre baderomsmøbler

Den modulbaserte serien AIR kan du variere litt som du selv vil.

Servantskap AIR 150 i «Slate Grey» med servantbatteri SLEEK og speil LOOX 70. Dusjvegg ARC 20 Frame med takdusj MIST og håndkletørkeren BOW.
< >

Nordic Tranquility

Nordic
Tranquility

 

✓ Blått og grønt med innslag av brunt og beige

✓ En følelse av å overgi seg til naturen

✓ Naturlige, bærekraftige materialer

✓ Taktile overflater – finér, fliser, keramikk og lær

✓ Modulbaserte, funksjonelle møbler med flyttbar følelse

✓ Organiske former, runde speil

✓ "Hva er nødvendig?"

Andre har også besøkt

badrumstrender 2023

Inspirasjon

Baderoms­trender 2023

Baderomstrendene i 2023 går i tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken av disse baderomstrendene appellerer mest til deg?

Se mer

Baderoms­trender 2023

Nordic Elements

Nordic Elements er en vennlig baderomstrend som med påvirkning fra både Japan og Italia, tolket på vårt eget nordiske vis.

Se mer

Baderomsmøbler

AIR Solid

Minimalistiske AIR Solid gir en luftig følelse i badet. Med AIR Solid kan du enkelt skape ditt helt egne ikoniske baderomsmøbel.

Se mer