Nordic Woodlands

Retro blir holdbar framtid i den nye trenden Nordic Woodlands

I Nordic Woodlands møter varme treslag som valnøtt og mørkbeiset ek naturstein, marmor og moderne komposittmaterialer. Resultatet blir akkurat passe hardt og passe mykt, og utgjør en perfekt miks av retro og framtid. Fargeskalaen rommer alle naturens varme toner fra beige til sjokolade med hvitt og betong som base for den rette minimalistiske touchen.

Vakker innside – passe hardt og passe mykt, og en perfekt miks av retro og framtid. GRAND Walnot

Flytende følelse

I flere har vi på INR sett at våre nordiske baderom henter mer og mer inspirasjon fra kjøkkenverdenen. Og ikke bare når det gjelder materialvalg, men også planløsningen. Vi vil gjerne åpne opp baderommene våre så mye som mulig – for å slippe inn naturen og for å skape den herlige flytende følelsen mellom baderom og resten av hjemmet.

Skreddersydd kjøkken i mørkbeiset eik. Bilde lånt fra Nordiska Kök

Detalj fra GRAND Walnot

Baderommet tar revansj

Vanlige dører erstattes av dører med retroglass, skyvedører i massivt tre, eller rett og slett ingen dører i det hele tatt. Tiden da baderommet stadig ble nedprioritert til fordel for andre deler av hjemmet er heldigvis over.

Nå vil vi ha baderom som synes og føles og som bader i masse naturlig lys. Vi vil at baderommet skal speile hele vår personlighet og vi ser fram til å by inn verden til å oppleve det med oss!

Slipp naturen inn. Bilde lånt fra Adam Kane Architect

Soverom i herlige toner. Bilde lånt fra stylist Pella Hedeby

Tiden da baderommet stadig ble nedprioritert til fordel for andre deler av hjemmet er heldigvis over.

Dobbelt holdbart vinner i lengden

Ved siden av vår lengsel etter de varme treslagene og naturmaterialene har vi også vårt ønske om holdbarhet – økologisk holdbarhet i form av produkter som varer i lang tid framover.

For å komme dette behovet i møte har komposittmaterialene gjort sitt tydelige inntog på baderomsmarkedet. Kvartskompositt er et meget bra alternativ til naturstein – finnes i mange ulike utførelser, rimelig i pris og tåler de tøffe takene på badet bedre enn for eksempel kalkstein som krever en god del vedlikehold og pleie.

Naturlig lysspill. Bilde lånt fra Adam Kane Architect

Clamshell er et matt kvartskompositt med kalksteinskarakter. Fås til servantskapene i GRAND Level med innfelt servant.

Bedre enn originalen

Også på tresiden har det kommet vakre og holdbare alternativer til de ekte treslagene som vi jo elsker, men som dessverre ofte står på listen over nesten utryddede arter.  

Komposittfinéren Walnot™ er en helt unik og eksklusiv finér som ser ut som og føles som ekte valnøtt, men som er skapt av holdbare treslag fra sertifiserte plantasjer.

Mer om Walnot

Se GRAND Walnot™ hos utvalgte forhandlere.

Alle møbler fra INR forsegles med TX Top Extreme™, noe som gir en skjøtefri overflate som tåler fukt i 15 år eller mer.

Skap stilen

✓ Planlegg for lysinnslipp

✓ Jobb med naturens farger med hvitt som base

✓ Tenk holdbart hele veien

✓ Velg økologiske alternativ til truede treslag

✓ La grensen mellom baderom og resten av hjemmet viskes ut

✓ La din personlighet blomstre

Andre har også besøkt

Baderomstrender

Nordic Tranquility

Her møter kolonialblått skogsgrønt og blandes sammen med en overflod av nyanser som vi finner igjen i den nordiske villmarken.

Se mer

Inspirasjon

Baderomstrender

I 2023 vil de mørke treslagene gjøre sitt inntog i de nordiske baderommene og vi ønsker baderomstrenden Nordic Woodlands velkommen med åpne armer.

Se mer

Baderomstrender

Nordic Elements

Nordic Elements er en vennlig baderomstrend som med påvirkning fra både Japan og Italia, tolket på vårt eget nordiske vis.

Se mer