badrumstrend soft simplicity

Soft Simplicity

Baderomstrend 2023

En sofistikert baderomstrend i lyse toner med vennlige, myke former

Denne sofistikerte baderomstrenden – som vi har valgt å kalle Soft Simplicity – har en naturlig innbydende følelse i lys fargeskala, sprunget ut fra en lengsel etter å starte morgenen på en rolig og behagelig måte med kropp og sjel i harmoni. Fargene går i varm beige og honning med crème og hvitt som base. I den mørkere enden ser vi brunt og stålgrått. Ingen farger i denne trenden skiller seg ut eller tar overhånd, men går heller ton-i-ton og skaper en perfekt harmonisk enhet med fokus på å utnytte det verdifulle nordiske dagslyset.

Fargen Gentle Whisper 12182 fra Jotun er en perfekt base i Soft Simplicity.

Det nye servantskapet Air Solid 80 i NCS med det innovative, runde speilskapet Circ.

En lys fargeskala

Her regjerer fargene som vi noen ganger nesten tar for gitt; crème, honning, ulike nyanser av beige, brunt og stålgrått. Sammen og ton i ton skaper de en varm og rolig harmoni som får oss til å ville bli så lenge vi kan på badet. Rommets naturlige lysinnslipp i kombinasjon med armaturer med myke former gir mening og kontrast avhengig av hvilken tid på døgnet det er.

Air Solid

Box. Stilig og praktisk dusjoppbevaring med avrenningshull. Finnes i to farger.

Innredning med vennlige former

Baderomsinnredningen tar vennlige, runde former. Et rundt eller ovalt speil med varm belysning over servantskapet har sin selvfølgelige plass i rommet. Servanten kan også gjerne ha myke og behagelige former som innbyr til kjærtegn. I denne trenden er den glatte følelsen i materialet like viktig som det vennlige utseendet.

Viskan Solid

Bilde lånt fra CJH Studio.

Myke former i hvitt til en fondvegg i herlig crème. Grand Solid 100 med speil Loox 110.

Den nye dusjveggen Edge 20 Plus med glasset Sway som bryter lyset på en lekker og uventet måte.

Svevende skulptur av Carla Cascales.

Myke materialer

Materialene er hentet direkte fra naturen og gjerne resirkulert der funksjonen tillater det. Harde materialer som tre, stein og stål harmonerer med myke materialer som lin, bomull og rotting. Looken kan gjerne gå i den rustikke retningen så lenge overflaten er fin og glatt å ta på. På dusjsiden ser vi nye og spennende glass som skaper interessante lysspill. Finishen på detaljene er også her varm og glatt, både når det gjelder utseende og følelse.

På vegger og gulv ser vi betong eller store fliser med diskrete fuger. På veggflater uten forstyrrende gjenstander kan det naturlige lyset få fritt spillerom.

Bord av marmor og aluminium av Carla Cascales.

Varme børstede metaller

På blandebatterier, håndkletørkere og andre metalliske overflater ser vi varme, børstede finisher. Børstet bronse og messing gir den rette ton i ton-følelsen, men også rustfritt stål fungerer.
Nye Unleashed gir deg et perfekt fargematchet konsept med levende børstede metaller for baderommets mest toneangivende produkter: dusjvegg, takdusj, håndkletørker og servantbatteri.

Unleashed

Sjekkliste for Soft Simplicity

✓ Flere nyanser av honning, beige, hvitt og brunt

✓ Innredning med runde former

✓ Runde eller ovale speil

✓ Naturlige, resirkulerte materialer så langt som mulig

✓ Spennende dusjglass gir den rette følelsen

✓ Varme, børstede metaller på blandebatterier, dusj og håndkletørker

Fargen Gentle Whisper 12182 fra Jotun er en perfekt base i Soft Simplicity.


Relaterte sider

Inspirasjon

Baderoms­trender 2023

Baderomstrendene i 2023 går i tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken av disse baderomstrendene appellerer mest til deg?

Se mer

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender for skandinaviske bad. Inspirasjon for deg som skal planlegge eller innrede badet, eller som bare vil nyte vakre bad. 

Se mer