urban eco

La naturen ta plass i baderommet

Komfort og funksjon er nøkkelord når naturen tar plass i baderommet. Kjenn hvordan tempoet og pulsen roer seg når de nordiske tonene med tre og noen velvalgte grønne nyanser i kombinasjon med nøytraler, slik som eggeskall, cappuccino og kaki, kommer til uttrykk. Tone i tone gir myke overganger og en følelse av 60-tallet. Hvitt går gjennom som en rød tråd, og legg gjerne til vågale gule toner for en interessant vri. Planter er selvsagt et viktig innslag i det grønne baderommet, noe du vil se både på flis og våtromstapeter i siste halvdel av 2019. La det naturlige lysinnslippet arbeide sammen med designlamper i grupper eller enkeltstående.

VISKAN Classic 120 i Green Tea

SKAP STILEN

Hvis du vil skape din egen versjon av «Urban ECO-living» – sats på disse produktene:

Baderomsinnredning i INRs Accent-farger for 2019: Green Tea, Cappuccino eller Nordic Oak

Energieffektiv LED-belysning i og under servantskapet

Svanemerkede dusjvegger i klarglass, gjerne med matte hvite profiler og grep

De runde speilene

Blandebatteri i matt hvit

Mange innslag av grønne planter

Et eksempel på våre svanemerkede dusjvegger i LINC-serien. Se mer

Matche med

Rubelli lenestol

Skåler fra House Doctor

La naturen flytte inn

Håndkletørkeren LINE i hvitt

AIR gir deg mulighet til å skape ditt eget unike baderomsmøbel. Og det er like enkelt som det blir pent, her i hvitpigmentert ask med benkeplate i utrolig slitesterke og vakre Dekton Tundra. Ta utgangspunkt i størrelsen på baderommet, og velg bredde på servantskapet, 60, 90, 120, 150 eller 180 cm. Kombiner smale og brede oppbevaringsskuffer i totalt 11 varianter. Les mer om AIR

GRAND Solid 120 i Nordic Oak. Mer om GRAND

Mer inspirasjon

Hjemme hos

ICONIC by Helin

Hun ser en verden full av skjønnhet, men mener at vi ser oss blinde på overflaten. Selv håper hun at hun kan bidra til et mindre stereotypt skjønnhetsideal.

Se mer

Baderoms­inspirasjon

Planter på badet

Å innrede hjemmet med planter er en utmerket måte å gjøre raske forandringer. Her avslører vi hva du bør tenke på når du innreder badet med grønne planter.

Se mer

Baderoms­inspirasjon

For den voksende familien

Når vi blir flere i familien, øker også plassbehovet. Men også i det store baderommet er det en god idé å utnytte arealet smart. Men også i det store baderommet er det en god idé å utnytte arealet smart.

Se mer