Baderomsinspirasjon

ICONIC by Cris & Sascha

Kunstneren har sitt lerret. Cris og Sascha har sin leilighet, et bohemsk paradis, i designhovedstaden København. Som Creative Director og filmskaper med hele verden som kontor tar Cris hjem det meste fra loppemarkeder. Siste funn: en champagnebøtte ekstra, perfekt til helgens forberedelser på badet. Hvis da ikke barna Mateo, Baltazar og Rafaela allerede har okkupert hele familiens yndlingsrom.

En storbyfamilie midt i livet krever blant annet et godt planlagt bad med komfort og smarte løsninger for å få hverdagspuslespillet til å fungere så smidig som mulig. Særlig med barn i familien som ikke alltid har samme tidsoppfattelse som vi voksne. Iblant er det vanskelig å få alenetid for sine personlige forberedelser før en arbeidsdag, for også de som skal på skolen, trenger jo sitt. Kanskje er det bare en fase i livet man må akseptere – at det av og til er trangt ved vaskeservanten, og det oppstår kø til dusjen. Samtidig er vi overbevist om at god innredning kan forenkle daglige gjøremål. 

Det er klart at det kan være en utfordring å få til planløsningen i en eldre eiendom. Man kan jo ikke flytte en bærevegg som man selv ønsker, men må gjøre det beste ut av den rådende planløsningen. SYNC foldedør i glass kan være redningen for dusjplassen i en nisje. Med geniale hengsler som folder dusjglasset midt på, kan døren åpnes og lukkes uten at den tar borti møbelet like utenfor. Døren risikerer heller ikke å slå inn i blandebatteriet i dusjen i en grunnere nisje. Selve hengslene er limt på utsiden, slik at glassiden inn mot dusjen etterlates glatt. Det blir derfor enkelt å dra av vanndråpene fra glasset med en gummiskrape etterpå. Med denne enkle hverdagsrutinen som ikke tar mer enn noen få sekunder, trenger du ikke å bruke lang tid på grovrengjøring ettersom tøffe kalkavleiringer aldri får feste.

Se hvordan foldedør fungerer

I dag er romslige kommoder med fullt uttrekkbare og mykstengende skuffer ofte standard. Den øverste skuffen kan innredes med små rominndelte skuffer der alle kan få hver sin, og den nederste skuffen kan romme for eksempel håndklær og toalettpapir. VISKAN Grip er et skikkelig baderomsmøbel med strukturer og fronter av tre og skuffesider av lakkerte plater. VISKAN Grips fronter har en integrert gripelist langsmed hele overkanten på de to skuffene som gjør at du slipper å ha utstikkende håndtak eller knotter.

Se en kort film om våre soft-lukkende skuffer

Med flere personer som deler på samme bad, er oppbevaringen viktig. Hvis hver persons hud- og hårpleieartikler får plass bak stengte skuffefronter og skapluker, får rommet umiddelbart et mer ryddig inntrykk. Det blir også lettere å holde rent hvis ikke masse flasker står fremme og samler støv. Våre høyskap er tilstrekkelig dype til å romme brettede dusjhåndklær. Du kan velge innredning etter behov – det mest nedstrippede har kun hylleplan, neste nivå tilbyr også skuffer, og det mest utstyrte har både hyller, skuffer, lomme og uttrekkbare sminke- eller smykkeskuffer. Hvis du vil ha ytterligere et «gjøre-seg-klar-sted» foruten det vanlige foran vaskeservant og speil, kan du velge å utstyre utsiden av døren på høyskapet med et helspeil. Velger du dertil en stikkontakt i skapet som tilvalg, har du et perfekt sted å føne håret, samtidig som en annen i familien kan komme til og børste tennene ved kommoden. 


Mer inspirasjon

Hjemme hos

ICONIC by Peter

I salongen er det viktig med orden. Barberkniv, saks, kam, skjeggolje, voks og pomade – alt har sin bestemte plass. Akkurat som hjemme.

Les mer

Inspirasjon

Baderomstrender 2020

Etter flere år med detaljer fra industriens verden snur baderomstrendene for 2020 endelig mot lysere tider. Nå vil vi bli ett med naturen og omgi oss med fargene som vår grønne planet byr på.

Les mer