Iconic by Daniel og Carolina

I sommerperlen Höllviken nordøst for Falsterbo sør i Skåne bygde Daniel og Carolina drømmehuset sitt. Mitt i furuskogen og bare et steinkast fra kritthvite strender finner vi dette lave og elegante huset i T-form, perfekt for lange, late sommerdager ved svømmebassenget eller i hagen.

Det var bare et lite problem. Når man bor så nærme stranden og i tillegg har både svømmebasseng og en deilig hage, ble det også flere gjester på besøk  – og da ble det behov for flere sengeplasser. Det var bare en ting å gjøre – bygge et gjestehus!

Den herlige uteplassen innbyr til sosialt samvær. Lange middager og avkjølende bad venter….

Carolina og Daniel et steinkast fra huset ved Skånes milelange hvite strender.

Stien som leder fram til inngangen fører gjennom en grønn korridor av villvin og eføy. Fasedestenen heter Verona.

Det var allerede tidlig bestemt at huset skulle kompletteres med et gjestehus i samme stil, men med en touch av sommerhus. Gunilla Emgård hos Zoom Arkitekter hjalp til å se over utforming, layout og lysinnslipp for å sørge for at husets stil gikk igjen og passet inn i den plasstypiske vegetasjonen med furu og lyng.

Om gjestehuset

Gjestehuset er arealeffektivt og har en grunnflate på 25 m².

- Vi ville ha plass til et soverom med en mindre dobbeltseng, en stue og selvfølgelig et bad. Da vi var ferdige med tegningene, var badet blitt på 2,2 m² og soverommet på 4,4 m². Kombinert med en veldig effektiv tynn veggkonstruksjon fikk vi da til en stue på 14 m², noe som ga oss overraskende stor fleksibilitet da vi skulle innrede.

NESTE UTFORDRING: INNREDE ET BAD PÅ 2,2 m²

Til badet med ganske begrenset plass måtte Daniel og Carolina velge produkter som ikke bare fylte sin funksjon, men som i tillegg ikke tok opp mye gulvplass når de ikke var i bruk.

- Vi hadde god erfaring med INRs produkter fra før. Stilig design i kombinasjon med høy kvalitet og optimal funksjon er og har alltid vært vårt motto når det gjelder innredning. Så det var egentlig bare selve produktvalget som gjensto – en utfordring med tanke på at rommet bare var drøyt 2 m². Et speilskap ble det første valget vi tok.

Slik innreder man små baderom

Speilskap STAGE 50 fra INR

Til produktet

Dusjvegg LINC Josephine fra INR

Til produktet

 

Skap stilen /

Sommerfølelse

Kombiner organiske materialer og såper, kremer og frisk duft av for eksempel lavendel og sitrus med lin og steingods for en gjennomgående nær naturen-opplevelse som fører tankene til hav, strand og late sommerdager …. hele året!

Baderomsinspirasjon

Servantskap VISKAN Grip 50

Til produktet

Organizer i eik og svart aluminium til småoppbevaring – 2-pakning – følger med. Komplettér med flere ved behov.

LITE, MEN ROMSLIG SERVANTSKAP

Familien ønsket et så romslig servantskap som mulig for å få plass til skjønnhetsprodukter og noen håndklær i nederste skuff. Valget falt på en VISKAN Grip 50 cm med grepslister i aluminium.

Siden badet i gjestehuset kommer til å brukes flittig på sommeren av barn som løper våte inn rett fra svømmebassenget, var det ekstra viktig at servantskapet tåler litt vann.

Møbelserien VISKAN Grip

Overflatebehandlingen TX Top Extreme™ gir møbelet en ekstremt hardfør overflate

Les mer

Men hva med dusjveggen?

- Siden badet er så smalt valgte vi den buede, innsvingbare dusjveggen LINC Josephine. Den er ikke bare praktisk i og med at den kan svinges inn mot veggen når den ikke er i bruk – den har dessuten et stilig design og gir en mykere framtoning til det ellers så firkantede rommet.

 Dusjserien LINC

Dusjvegg LINC Josephine fra INR

Til produktet

LINC Josephine innsvingt

Til produktet

Hvem bor her?

Pappa Daniel er sivilingeniør og jobber med neutronforskning. Mamma Carolina er siviløkonom og jobber i finansbransjen.

Her bor også Maximilian på 4 år og Alicia på 3 år.


Materialer og produkter

Gulvfliser / Keope Back Ivory 10x10
Veggfliser / Keope Back Ivory 30x60
Servantskap / VISKAN Grip 50
Speilskap / STAGE 50
Dusjvegg / LINC Josephine


Mer inspirasjon

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer