Iconic by Desirée

Da det endelig var tid for baderomsrenovering var Desirée og mannen helt enig: Jacuzzien skulle bort. Ut fra visjonen om et bedre planlagt baderom med plass for såvel funksjon som nytelse tok det nye badet sakte form. Se inn i Desirées herlige baderom der fliser med treimitasjon og detaljer fra naturen matcher perfekt med freshe, hvite baderomsmøbler, en stilren dusjvegg i 8 mm glass og et speil med smart teknikk og dimbar belysning for en perfekt start på dagen. 

Dusjvegg ARC 20 Frame i 8 mm glass og blandebatterivegg fra tidligere sortiment. (Blandebatteriveggen er ikke lenger i sortimentet). Håndkletørker BOW

Servantskap AIR 120 i Premium White med TX Top Extreme og det dimbare speilet TOUCH 120

- VI STARTET I DUSJEN

Det første vi valgte til det nye baderommet var blandebatteriveggen fra INR. Vi falt både for den smarte oppbevaringen bak veggen pluss at det var mulig å flislegge den med valgfri fliser for en enhetlig innebygget følelse. Genialt synes vi.

Så begynte vi å planlegge dusjveggen og baderomsinnredningen, og igjen falt valget på INR som vi synes har fine og genuine produkter. Vi valgte et vegghengt servantskap fra INRs AIR-serie og et matchende speil hvor jeg kan dimme lyset og tilpasse det til tidspunktet på dagen. Og etter eget humør også for den saks skyld.

Baderomsmøbler

Jeg ville skape et moderne og harmonisk baderom og hadde derfor fokus på naturlige materialer, men også smarte lyskilder, lyd og duft som hjelper meg å slappe av etter en lang dag.

Hva er du mest fornøyd med i baderommet?

- Helheten! Jeg er så utrolig fornøyd med og glad for sluttresultatet. Helt ærlig så var det en periode jeg følte det ikke ville bli helt hundre prosent fordi det var så mye jeg ville ha plass til, for eksempel vaskemaskin og tørketrommel. Men det løste seg. Jeg elsker det nye badet mitt!

Servantskapene i AIR -serien finnes i mange varianter og bredder.

Servantskapets dybde på 500 mm gir godt med plass både i skuffene og på benkeplaten.

Om Desirée

Desirée er 42 år, bor i Solna og arbeider som Office Manager. I tillegg til stor interesse for hjemmeinnredning er det trening, baking, reiser, spille squash og være sammen med venner som fyller dagene hennes.

Produkter

Servanskap AIR 120

Speil TOUCH 120

Servantbatteri SLEEK

Håndkletørker BOW

Dusjvegg ARC 20 Frame

Blandebatteri fra tidligere sortiment. (Utgått fra sortimentet nå).

Alt fra INR

Materialer

Treimitasjon
Porcelanosa Lexington Maple
120x45 cm

Veggfliser
Piazen Sand
30x60 cm

Gulvfliser
Centro Cement Bone
30x60 cm

Andre har også besøkt

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Se mer

Hjemme hos

Iconic by Kvinnse

Hjemme hos Christine finner vi et baderom som kan ta pusten fra de fleste.

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer