Iconic by Desirée

Hjemme hos

Luksuriøst baderom med smarte løsninger i byleiligheten

Da renoveringsturen endelig kom til baderommet, var Desirée og mannen hennes helt enige: Jacuzzien skulle bort. Ut fra visjonen om et bedre planlagt baderom med plass til såvel funksjon som estetikk tok det nye drømmebadet endelig sakte form. Men veien til drømmebadet skulle vise seg å være alt annet enn enkel.

bad trepanel

Vi begynte i dusjen

- Det første vi begynte å planlegge var dusjveggen og deretter baderomsinnredningen. Ikke fliser, ikke farge, ikke plantegning. Valget falt raskt på INR som vi synes har veldig fine og genuine produkter. Vi valgte et vegghengt servantskap fra møbelserien Air og et matchende speil hvor jeg kan dimme lyset og tilpasse det til tidspunktet på døgnet. Dusjveggen kommer er fra serien Arc Frame. Håndkletørkeren heter Bow.

Dusjserien Arc Frame

hvite baderomsmøbler

Løsningen som reddet hele prosjektet

- Jeg er så utrolig fornøyd og glad over sluttresultatet. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så var det en periode jeg følte at dette ikke kom til å bli helt 100 %. Det var ganske slitsomt en stund. På tegning etter tegning prøvde jeg å trylle bort vaskemaskinen og tørketrommelen, men det ble aldri helt bra. På dag to av renoveringen fikk jeg plutselig idéen om å bygge maskinene opp og inn i en søyle og når den tanken først hadde satt seg var det ikke noe annet alternativ. Det bare skulle skje og ja, det ble så utrolig bra!

Møbelserien AIR Solid

Baderomsspeil

Jeg ville skape et moderne baderom som puster harmoni og hadde derfor fokus på naturlige materialer, men også smarte lyskilder, lyd og duft som raskt hjelper meg å slappe av etter en lang dag.

Hvem bor her?

Desirée er 44 år, bor i Solna og arbeider som Office Manager. I tillegg til stor interesse for hjemmeinnredning er det trening, baking, reiser og være sammen med venner som fyller dagene hennes.

Produkter og materialer

  • Servantskap AIR fra INR
  • Speil TOUCH 120 cm fra INR
  • Håndkletørker BOW fra INR
  • Dusjvegg ARC 20 Frame fra INR
  • Blandebatterivegg fra tidligere sortiment
  • Fliser i treimitasjon Porcelana Lexington Maple 120x45 cm
  • Veggfliser Piazen Sand 30x60
  • Gulvfliser Centro Cement Bone 30x60 cm

Relaterte sider

Hjemme hos

Iconic by Vibeke

Målet var et baderom hvor alle fem i familien kan oppholde seg – og trives – samtidig. Resultatet? Et rom fylt av estetikk, funksjon og masse søskenkjærlighet.

Se mer

Hjemme hos

Iconic by Villa Nordic Stories

Drømmen var et hus som skulle føles som å være på ferie hele året. Lyktes de? Bli med hjem til Pauliina og Jukka.

Se mer

Hjemme hos

Iconic by Ebbe och Ida

Hils på hjemme hos Ebbe og Ida som bygget drømmehuset sitt i Grötlingbo på Gotland inspirert av en klassisk gotlandsk låve.

Se mer