Baderomsinspirasjon

Idel harmoni hemma hos Helin

Hun ser en verden full av skjønnhet, men mener at vi ser oss blinde på overflaten. Som street caster finner Helin Honung karakterene som kameraet elsker. Hennes sans for det uvanlige er allerede oppdaget av filmskapere og regissører. Selv håper hun at hun kan bidra til et mindre stereotypt skjønnhetsideal. Yogaen hjelper når hun trenger å gå i seg selv. Eller så blir det badet og kjøkkenet, de eneste rommene hun egentlig trenger.

Det er lett å forestille seg hvordan Helin ruller ut sin yogamatte på baderomsgulvet og starter dagen med en serie energigivende solhilsninger. For Helin er det sentralt å leve naturlig i betydningen sunt, med yoga som livsnerve. Hun treffer bevisste miljøtilpassede valg når det gjelder innredning som matcher hennes personlighet. Med harmoniske og lyse farger på baderomsinnredning, gulv og vegger, sammen med innslag av tre og grønne vekster, skapes en gjennomgående følelse av ro. På denne måten blir badet en egen beroligende oase, selv om storbyens puls er like utenfor leilighetsdøren.

Ved å velge akkurat et LINC dusjhjørne får Helin en svenskprodusert dusjløsning med 15 års garanti som lever opp til Nordens tøffeste krav til miljøtilpasset konstruksjon, produksjon og materialvalg med lang holdbarhet. Derfor kan alle LINC-dusjer skryte av å være Svane-merket. Dusjhjørnet LINC Niagara er perfekt i mindre baderom der dusjplassen blir praktisk avskjermet slik at du unngår å sprute ned hele rommet, samtidig som det blir godt med plass inne under takdusjen. Når dusjen ikke brukes, er det mulig å folde inn de mykt buede dørene mot hjørnet slik at du frigjør gulvflate. På samme måte kan dørene svinges opp fullt utover, noe som gjør rengjøringen enklere. 

Servantskap AIR 90 i «White Ash» med speilskap HALOMORE. Håndkletørker LINE. Dusjhjørne LINC Angel Original med takdusj MIST.

Takdusj MIST

Takdusjsettet LINC 21 har en justerbar stang slik at taksilen kan tilpasses i høyden og havne like ovenfor glasskanten på dørene. Termostatblanderen får plass bak de bøyde glassdørene når de er innfelt. For deg som ikke vil vaske håret hver gang du dusjer, finnes det en hendig hånddusj på stangen.

Håndkletørken LINE er også miljøtilpasset fordi den har så lav effekt som 29 W, og dette gjør at den blir energigjerrig i drift. Når dusjhåndklærne henges luftig rundt den vertikale stangen på en LINE, tørker de smartere enn når du må brette dem i flere lag for å få plass på tradisjonelle håndkletørkere i form av en stige, som dessuten ofte drar mange ganger mer strøm.

Du kan også slå av LINE ved et enkelt knappetrykk hvis du skal reise bort noen dager. Da slukkes også LED-lampen som ellers gir en smal stripe av blått lys i toppen. LINE finnes i hvit eller svart, blankpolert eller mattbørstet aluminium. Det finnes matchende små kroker å supplere med for å få en enhetlig stil.

Dusjhåndklærne henges luftig rundt den vertikale stangen på en LINE håndkletørk.

Lätt och luftigt med nya AIR

Den nye møbelserien AIR gir badet en lett følelse uten å gi avkall på praktisk oppbevaring. Nøyaktig behovstilpasset oppbevaring er avgjørende for et roligere inntrykk. Det finnes delvis hyller bak det runde speilet som kan åpnes som en dør og har et forstørrelsesspeil på innsiden. Kommodens mykstengende skuffer har delvis både rom i seg, men også gjennomtenkt rominndelt innredning i to etasjer som tilvalg med tilhørende lokk. En stikkontakt i kommoden gjør det enkelt å gjemme vekk apparater som hårføner, krølltang eller barbermaskin. Håndklehyllen på beinstillingen skaper foruten et moderne look på ditt baderomsmøbel enkel oppbevaringsplass for én eller to hauger med myke håndklær slik at du slipper å gå til et annet rom for å hente nye.

En stikkontakt i kommoden gjør det enkelt å gjemme vekk apparater som hårføner, krølltang eller barbermaskin. 

Andre har også sett på

Hjemme hos

ICONIC by Peter

I salongen er det viktig med orden. Barberkniv, saks, kam, skjeggolje, voks og pomade – alt har sin bestemte plass. Akkurat som hjemme.

Les mer

Inspirasjon

Baderomstrender

Fargemessig går baderomstrendene 2021 dels i de varme jordtonene, men vi lengter også ut i vår nordiske villmark hvor alle de kalde nyansene av blått og grønt i naturen skyller over oss

Les mer