Iconic by Interiør by Nina

Da Nina og familien hennes flyttet inn i villaen i Löddeköpinge, var huset bare fire år gammelt, men fortsatt som et tomt skall uten hverken dusjvegger eller hyller og skuffer i garderobene. Nina, som brenner for interiør og driver en populær interiørkonto på Instagram, kunne ikke motstå fristelsen og begynte med en gang å planlegge forandringer. Hun forteller:

Servantskapet GRAND (2018-modell) med servantbatteri STRICT og dusjdøren ARC.

MIKROSEMENT PÅ VEGGENE

‘Vi tenkte på å renovere badet i flere år siden vi aldri likte de forrige eiernes valg av flis. Men det føltes unødvendig å betale i dyre dommer for et bad som ellers funket helt fint. Det er alltid mye jobb å bytte fliser og lage ny membran. I fjor leste jeg om mikrosement som er en ny type behandling som man legger utenpå eksisterende fliser. Overflaten blir vannavvisende, lett å rengjøre og helt uten fuger. Og det beste av alt er at vi ikke måtte rive flisene’.

HVA TENKTE DU OM FARGEVALGENE?

‘Siden vi bare har et lite vindu som gir lysinnslipp, turde vi ikke å satse på svart servantskap som stjal lyset, selv om det hadde vært superfint. I stedet valgte vi hvitt med svarte detaljer. Det blir både stilrent og klassisk. De rå veggene kan man lett myke opp med grønne planter og tekstiler. Vi ville skape en herlig oase for egentid, men også et bad som tåler barnas vannleker. Rett og slett et bad for alle!’

HVA ER DET BESTE INTERIØRTIPSET DITT?

‘Det beste tipset mitt er å ikke gjøre dyre impulskjøp. Tenk på om det møbelet eller den detaljen virkelig passer i hjemmet ditt. Det er lett å bli så inspirert av andres vakre hjem på Instagram at man bare vil kaste ut alt og begynne på nytt. Det blir jo veldig dyrt i lengden og ikke veldig miljøvennlig eller bærekraftig. Jeg impulshandler aldri, men tenker ofte veldig lenge før jeg bestemmer meg for kjøpet. Det blir ofte et bedre kjøp på sikt, men det er selvfølgelig ikke sikkert at det blir bra likevel. Det finnes ikke noen fasit eller garantier med interiør. Det er alltid hjertet som til sist bestemmer om det var en god eller en dårlig beslutning man tok.’

Dusjdør fra ARC-serien med svarte beslag.

HVA ER DU MEST FORNØYD MED?

‘Det jeg er aller mest fornøyd med på badet er faktisk dusjveggen. Jeg tror det er fordi den ikke har noen lister. Den gir rommet en egen eleganse. Høy karakter for at den kan svinges både innover og utover. Det elsker jeg! Den er stor og imponerende, men samtidig gir den rommet mye luft’.

Mer om ARC

‘Sats på myke håndklær, gode duftlys og luksuriøse spaprodukter. Det er du verdt!’

INTERIØR BY NINA

Nina brenner for interiør, styling og hagedesign. Hun jobber som selger og er 44 år. Bor med mann og to barn i villa i Skåne.

Nina driver Instagramkontoen Interior by Nina med 172 000 følgere.

Gå til profilen

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Se mer

Inspirasjon

Baderomstrender

Fargemessig går baderomstrendene dels i de varme jordtonene, men vi lengter også ut i vår nordiske villmark hvor alle de kalde nyansene av blått og grønt i naturen skyller over oss.

Se mer