Baderomsinspirasjon

ICONIC by Maja

Som blogger skriver hun spontant og treffsikkert om kunst, litteratur, mote og innredning. Og snart kommer boken om hudpleieproduktene du blander sammen hjemme på kjøkkenet. For Maja Hattvang kommer ordene lett. Men også skrivingen krever sin egentid. Uten morgenritualet på badet blir ingenting gjort. Helst låser hun seg inne med Rachmaninov strømmende ut av høyttalerne.

Majas drømmebad er fargerikt og uttrykksfullt. Hun maler gjerne om rommene hjemme for å få de rette fargeharmoniene. Derfor er det jo helt gitt at Maja skulle velge kommode i en nøyaktig farge. Det rosa baderomsmøbelet er fra serien GRAND. Også dusjveggen er noe utenom det vanlige. Det er en EPIC i 10 mm tykt Opal frostet glass som med elegant tyngde svinger på blankpolerte pivotbeslag.

Den rosa GRAND-kommoden med delt front har her blitt lakkert i fargen NCS S 1040-Y90R og blitt prydet med håndtak C i messing. Dessuten har den blitt ekstrautstyrt med innebygde trådløse høyttalere som skaper ekstra stemning når du gjør deg klar på badet. Høyttalerne er utviklet sammen med Orlo, kjent for små høyttalere med virkelig god lyd, og styres via smarttelefon eller nettbrett. 

I dusjen kan man la bekymringer skylle bort under den herlige takdusjen, og kanskje blir hånddusjen en liksommikrofon når ingen andre ser? Scenen er din!

WETTERN er en serie i superbestandig kompaktlaminat, hvit med svart kjerne. Oppbevaringsmodulene fås både med og uten luke, liggende eller stående og i flere størrelser.

Hvis du bygger et helt nytt bad, kan du slå på stortrommen og velge å montere inn en EPIC som nærmest svever med beslag som er nedsenket i gulvet og innfelt i taket. Da kan du ta en titt på plussmodellene i serien. På bildet vises en EPIC-dør i modell 2 med ovenpåliggende gulvbeslag.


Andre har også sett på

Iconic by Me

ICONIC by CRIS & Sascha

Som Creative Director og filmskaper med hele verden som kontor tar Cris hjem det meste fra loppemarkeder. Siste funn: en champagnebøtte ekstra, perfekt til helgens forberedelser på badet. 

Les mer

Inspirasjon

Baderomstrender

Se fem trender for badet som vi tipper kommer til å gjøre inntog i nordiske hjem i 2018 og framover. La deg inspirere!

Les mer