Iconic by Peeta

Mini-spa i byleilighet

Som dekoratør og sjefredaktør i Bo Living Magazine jobber Peeta daglig med å innrede og freshe opp hus og leiligheter som skal legges ut for salg. Men lidenskapen for innredning og stil stopper ikke der. Også privat inspirerer Peeta med sin karakteristiske stil via sosiale medier, hvor følgerne hennes i det siste har fått følge med i Peetas oppussing hjemme i leiligheten i Helsingfors.

Drømmen om et renoveringsobjekt

Peetas drøm var å finne en leilighet med oppussingsbehov som hun kunne gjøre til sin egen. Hun fant leiligheten bare 100 meter unna, noe som gjorde planleggingsprosessen mye enklere. "Jeg ser min nye byleilighet som en investering som kommer til å øke i verdi etter at jeg har pusset den opp", sier Peeta.

Ifølge statistikken er et pent og fresht bad med på å øke verdien ved et eventuelt salg. Baderomsrenoveringen i Peetas leilighet ble en komplett renovering fra gulv til tak.

Da jeg flyttet inn var badet det eneste rommet som var helt ferdig. Det var dit jeg gikk for å nyte og stresse ned da jeg sto der midt i byggekaoset

Håndklær og baderomstilbehør i jordnære nyanser og materialer som skaper harmoni.

Minimalistisk og matt servant i steinkompositt.

Midt i en inspirasjonsflom

I dag er det ikke vanskelig å finne inspirasjon når den bokstavelig talt flommer over. Men på tross av at man finner masse inspirasjon på sosiale medier stolte Peeta på sin egen intuisjon og stil, og skapte en vakker helhet i leiligheten, bit for bit. Hun var opptatt av å beholde følelsen fra den gamle leiligheten og selvfølgelig måtte badet passe inn i helheten.

 

LUKSUS MED DOBBEL SERVANT

Selv om badet bare er noen få kvadratmeter stort ville Peeta skape en spalignende atmosfære. Plassen måtte utnyttes effektivt, så valgte falt på et luksuriøst servantskap med dobbel servant og mye oppbevaringsplass i skuffene. Her får både hun og samboeren enkelt gjort seg i stand både morgen og kveld.

Servantskap VISKAN Solid

De viktige detaljene

På badet er det ikke mange synlige saker og ting. Hver detalj, inklusive skjønnhetsproduktene, er nøye gjennomtenkt. Det er bare såpene fra moren sin kolleksjon som stikker seg ut.

BELYSNING OG OPPBEVARING SAMMEN

Til servantskapet VISKAN Solid valgte Peeta et speilskap som kombinerer både oppbevaring og led-belysning. Speilskapet har godt med oppbevaring for det lille badet og den stemningsfulle belysningen løfter vakkert fram kromdetaljene.

Speilskapet er bestilt i samme NCS-farge som servantskapet og håndkletørkerne for å skape en gjennomgående følelse.

STAGE speilskap

Gjennomgående fargeskala

- Jeg ble umiddelbart forelsket i den varme fargen Cappuccino som jeg fant blant INRs utvalgte accentfarger. Både servantskapet og håndkletørkerne er lakkert i samme farge.

Flisene som Peeta har valgt understreker det varme fargespekteret og skaper en mykhet med sin livlige overflate.

Etter en dusj er det deilig å ha et varmt håndkle i nærheten. I Peetas lille baderom ble det naturlige valget de vertikale håndkletørkerne LINE. I NCS-fargen Cappuccino selvfølge!

LINE håndkletørker

LINE håndkletørker i NCS-fargen Cappuccino.

Smart dusjoppbevaring

- Jeg liker produktre som kombinerer design og funksjonalitet. NEST-dusjoppbevaringsløsningen er helt super både fordi den enkelt kan limes opp og så skjuler den flaskene så elegant.

- Jeg valgte å plassere oppbevaringen utenfor dusjen, over toalettet for å spare plass og samtidig utnytte veggplassen bedre.

Dusjoppbevaring NEST

Dusjoppbevaring NEST i matt hvit og takdusjen MIST.

Hva er ditt beste tips til baderomsrenovering?

- Design baderomsinnredningen som en helhet og match stilen i de andre rommene. Velg bærekraftige materialer med lang levetid.

 

På Peeta Peltolas populære Instagramkonto @peetapeltola kan du nyte vakre designinspirerte bilder.

Hva er du mest fornøyd med i det nye badet ditt?

– Selv om badet mitt er lite, så mener jeg at jeg har lykkes med å skape en god følelse der og det smelter inn i stilen og helheten i hele leiligheten. Innredningen i leiligheten, inklusiv badet, har en tydelig rød tråd. Min favorittdetalj er belysningen som er installert i møblene. Praktisk og stemningsfullt. På natten er det deilig å gå på toalettet og slippe å tenne lyset. Jeg liker å skape ulike stemninger med lys, så integrert belysning passer bra.

Produkter fra INR

Servantskap VISKAN Solid 120 i NCS Cappuccino
Speilskap STAGE 120 i NCS Cappuccino
Servantbatteri POSH
Håndkletørker LINE i NCS Cappuccino
Takdusj MIST
Dusjoppbevaring NEST Matt hvit

 

 

Øvrige produkter og materialer

Flis Soho - beige, Pukkila
Takliste, Wallark
Kosmetikk, Luoto Cosmetics

 


Andre har også sett på

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Se mer

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer