Baderomsinspirasjon

ICONIC by Peter

Hans intuisjon for stil har fått menn til å begynne å snakke om mannlig skjønnhet. Og som barberer er det kanskje den beste attesten man kan få. For Peter Mannerstål handler alt om kommunikasjon, fra øyeblikket du kommer inn gjennom døren, til den siste trimmingen av barten. Du er du, og skjegget formes deretter. I salongen er det viktig med orden. Barberkniv, saks, kam, skjeggolje, voks og pomade – alt har sin bestemte plass. Akkurat som hjemme.

Som barber arbeider Peter daglig med å fremheve og frisere forskjellige personligheters ytre. Han er en mann med velrenommert fingerspissfølelse i sin profesjon, noe som også gjenspeiles i hans private stil. Derfor er det morsomt å se hvor godt Peters håndplukkede gjenstander og arvede arbeidsredskaper passer inn i hans bads moodboard. Det er en tøff blanding av retro hipster med industrielle innflytelser. Eller hva synes du om et spekter av forskjellige grå nyanser, blanke og børstede metalldetaljer blandet med tre, glass og granittkeramikk? Resultatet er et smakfullt maskulint baderom med rom for innhenting og herlig fokus på mannlig forfengelighet.

Servantskap AIR 150 i «Slate Grey» med servantbatteri SLEEK og speil LOOX 70. Dusjvegg TRAC 20 med takdusj MIST og håndkletørkeren BOW.

Kan møbler sveve?

Ved å velge en vegghengt kommode som strekker seg over én og en halv meters bredde, føles rommet luftig. Den tiltatte benkeplaten i materialet Dekton® og fargestillingen Sirius danner en fin arbeidsflate, og under finnes fullt uttrekkbare skuffer med belysning og rominndeling.

Det runde speilet er også en nyhet som finnes i to forskjellige diametre – 70 og 90 cm. Begge speilstørrelsene har et behagelig bakenforliggende LED-lys rundt kanten. 

SLEEK blandebatteri til vaskeservant er et smykke for baderommet. Her med svart overside som kontrasterer godt til det blanke kromet, den hvite porselensvaskeservanten og den svarte benkeplaten.

Urforsk AIR

Et paradis for en barber som vil ha orden og oversikt over sine groomingprodukter. Nede i kommoden går det an å få strømuttak som tilvalg, slik at barbermaskinen kan ligge skjult på lading. Det er også mulig å løfte opp en rominndelt skuff – eller en del av den – på benkeplaten for å ha nærmere speilet. 

Designfavoritten BOW

Livet er for kort til å brette håndklær, tenker du kanskje også. Håndkletørken BOW er en nyhet som har fått navn etter den buede formen på håndklehengerne. Den fås i seks forskjellige fargekombinasjoner med svart eller hvit bakside, og blankpolert, mattbørstet eller hvitlakkert framside. Takket være den vertikale formen og energigjerrig elektrisk oppvarming på bare 34 W holder BOW håndklærne varme uten å få strømmeregningen til å skinne. På Peters drømmebad er to BOW parallelt montert i praktisk avstand inntil dusjen i kombinasjonen svart/mattbørstet. Skulle noen måtte besøke badet om natten uten å tenne alle lys, kan håndkletørkenes effektbelysning ned mot gulvet fungere som tilstrekkelig ledelys.

Utforsk BOW

Dusjvegg TRAC 20 Frame med takdusj MIST. Håndkletørker BOW.

TRAC – Ramme in følelsen

Dusjhjørnet på Peters drømmebad er et fint sted for kontemplasjon med tanke på at det både er romslig og utstyrt med en kaklet sittebenk. Her kan han la alle eventuelle bekymringer eller ømme skuldre skylles bort med varmt vann fra en sjenerøs takdusj. Dusjsettet på bildet heter LINC 21 og fås med Ø 200 eller 300 mm stor taksil. Selve dusjveggen i 8 mm er modellen TRAC 20 i klart sikkerhetsglass, montert i en blankpolert TRAC-skinne. Denne løsningen gir en stilren innramming og er samtidig praktisk siden den tetter mot gulv og vegg slik at risikoen for uønskede vannpøler på gulvet utenfor minimeres. Du bør også passe på å satse på en godt tiltatt dusjplass på ditt kommende drømmebad: for det er jo akkurat i dusjen at de store tankene mange ganger blir født!

Utforsk TRAC


Andre har også sett på

Hjemme hos

ICONIC by Helin

Hun ser en verden full av skjønnhet, men mener at vi ser oss blinde på overflaten. Selv håper hun at hun kan bidra til et mindre stereotypt skjønnhetsideal.

Les mer

Inspirasjon

Baderomstrender

Fargemessig går baderomstrendene 2021 dels i de varme jordtonene, men vi lengter også ut i vår nordiske villmark hvor alle de kalde nyansene av blått og grønt i naturen skyller over oss

Les mer