Iconic by Shahin

- Wow er den vanligste reaksjonen vi hører

Av lengsel til et eget baderom med hotellsuitefølelse ble idéen om en storstilt oppgradering av baderommet i huset i Täby født. Den eksisterende hamam-gropen ble beholdt – men med en ny touch – mens minibadstuen ble erstattet med en luksuriøs skreddersydd badstueløsning med dusj ved siden av. Bli med oss hjem til Shahin og familien og se deres private baderom i den flotteste hamamstilen.

Shahin jobber som selvstendig næringsdrivende innen media. Mye av fritiden bruker hun til å være sammen med venner og familie, og derfor blir de sosiale møteplassene i huset viktige. Shahin og mannen kjøpte huset for ca et år siden og begynte nesten umiddelbart å planlegge diverse prosjekter, blant annet renovering av de tre baderommene.

– Baderommene er en viktig investering for oss. Delvis fordi vi har tre barn og dermed er vi totalt fem i familien som vil kunne dusje og fikse oss samtidig. Men også fordi vi ofte har venner som overnatter. Da er det deilig at vi har romslige og freshe baderom. Vi startet med det største av de tre baderommene – vårt master bathroom kan du si..

Å innrede og renovere baderom er jo en veldig stor investering, så det var viktig for oss at det ble akkurat som vi ønsket.

Skreddersydd dusj med badstu

Shahin er mest fornøyd med dusjen og badstuen med skreddersydde glassvegger fra INRs serie ARC Original. Den tidligere minimale badstuen ble erstattet av en løsning som nå strekker seg over flere meter fra gulv til tak. Her kan hele familien ta badstu og dusje samtidig.  

Skreddersydd dusj

Se tegningen

Wow! er vel den vanligste reaksjonen når vi har venner på besøk. Og så spør de om de kan ta seg en liten dukkert!
Før du bestemmer deg for innredning, lukk øynene og forestill deg at du går inn på badet. Hvordan føles det? Prøv å huske den følelsen hvis du føler deg usikker.

Maksimal oppbevaring

Fem i familien betyr trengsel om morgenen. Det ville Shahin og familien gjøre noe med ved å investere i et stort servantskap med flere skuffer og dobbel servant. Valget falt på et servantskap i svart eik fra INRs GRAND-serie med ekstrautstyr som smart og lekker LED-belysning i øvre skuffer og under servantskapet.

GRAND Solid

Hva er dine tanker rundt baderomsinnredningen?

- Jeg vil at det skal føles som en hotellsuite. Det skal være god plass og mye oppbevaring sånn at det ikke ser rotete ut. Jeg vil ha så mye som mulig i skuffene.

Ditt beste tips til den som skal innrede baderom?

- Invester i bra varemerker og velg farger som du vet at du ikke vil gå lei av.

Materialer og produkter

  • Fliser Carrara-marmor
  • Skreddersydd dusj- og badstueløsning fra INR
  • Servantskap GRAND Solid 140 fra INR
  • Speil TOUCH 140 fra INR
  • Badstuaggregat fra TylöHelo
  • Blandebatteri från Grohe

Andre har også besøkt

planlegge bad

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å finne de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Se mer
GRAND Solid 100 med skråkappet dusjhjørne ARC 13 Original

Alternativer og tilvalg

Skreddersydd dusjløsning

Som Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer

Inspirasjon

Baderomstrender

I 2023 vil de mørke treslagene gjøre sitt inntog i de nordiske baderommene og vi ønsker baderomstrenden Nordic Woodlands velkommen med åpne armer.

Se mer