Iconic by Villa Walden

Etter mange år i leilighet tok Johanna, Matias og de to barna deres endelig det store steget og bygget drømmehuset utenfor Lidköping – et hvitt drømmehus i New England-stil. Der kunne de forme alle rommene akkurat som de ville. En fantastisk mulighet til å planlegge hver eneste kvadratmeter maksimalt for både funksjon og nytelse. Og se så fint det ble på begge badene – hjemmets hjerte, hvis du spør oss på INR!

Det lille baderommet

Servantskapet GRAND 60 (fra 2018) med speilskap og håndkletørker BOW.

Innebygde Bluetooth-høyttalere på begge sider av servantskapet Tilvalg Plus Lyd

Vi begynner vår vandring i det minste av de to baderommene hvor valget falt på et 60 cm bredt servantskap fra INR med matchende speilskap med underbelysning og integrert stikkontakt. Ved siden av servantskapet henger det to hvite BOW-håndkletørkere som matcher gulvflisene perfekt. Mamma Johanna forteller:

- Det lille badet har blitt mitt private sminkerom. Her får jeg regjere fritt med alle tingene mine. Jeg elsker å smyge ned hit om morgenen og gjøre meg klar for dagen. Jeg har en egen spilleliste med rolig musikk som jeg pleier å spille. Så glad for de innebygde høyttalerne i servantskapet fra INR.

Det store baderommet

I det store baderommet skulle det være plass til både badekar og dusj. Johanna og Matias var enige om at innpåslitne dusjforheng ikke kom over dørterskelen i det nye huset og bestemte seg i stedet for et enkelt dusjhjørne på 105 x 105 cm. Dusjene i ARC-serien har diskrete beslag i krom, svart eller messing med 8 mm glass som gir en luksuriøs, luftig følelse.

Takket være store lysinnslipp kunne Johanna satse på et noe mørkere gulv og allikevel beholde den lyse følelsen som er så karakteristisk for huset. Valget falt på vakre fliser i ulike størrelser – en kvadratisk mindre flis i dusjen og en rektangulær i resten av rommet. Sammen med de hvite veggene har Johanna oppnådd akkurat den følelsen hun hadde sett for seg.

Villa Walden

I den hvite New-England-villaen utenfor Lidköping bor fotograf Johanna Walden med familien sin. Sjekk gjerne bloggen hennes på Lantliv hvor hun forteller om veien fra planlegging til ferdig hus – og mye mer!

Til bloggen

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Se mer

Hjemme hos

Iconic by Villa Walden

Se så fint det ble på begge badene – hjemmets hjerte, hvis du spør oss på INR!

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Se mer