Baderomsinspirasjon

ICONIC by Zafer

Han er en legende på Barbados, dobbelt svensk mester og lever på det som andre bare drømmer om. For Zafer Taylor handler alt om følelsen han fikk allerede som tolvåring: den totale friheten. Som profesjonell boardshaper, instruktør og guide har han fullt opp med surfetrenden som feier over Norden. Nest best etter dagens iskalde økt: å få stille seg i en varm dusj og tankesurfe.

Det viktigste av alt på en surfers drømmebad er vel likevel å passe på å få rom nok til å dusje av både våtdrakt og brett inne under det varme dusjvannets stråler. 

For en person som har vannelementet som sitt absolutte yndlingselement, føles det gitt at fargene på baderomsinnredningen går i aquatoner. Zafers mange og lange opphold i Karibia har sikkert også satt sine spor i hans både personlige og fargesterke stil som avsløres i hans moodboard. 

Karibisk innredningsstil kjennetegnes av nettopp sterke farger, jordnære toner og naturlige materialer. Det føles både hett og rett å tilføre varme til et rom som ellers preges av mange svale flater som kakkel og klinker. Den rå uthuggede trepallen og plassbygde hylleplan av tre bidrar også til varmen. Et bad man blir glad av å oppholde seg i!

Ingen sjampoflasker og såper å snuble over på gulvet her! Med en FRONT blandebatterivegg får du ikke bare et innebygd blandebatteri, men også smarte oppbevaringshyller skjult bak veggen til alle flaskene. På høyresiden bak FRONT henger også en hånddusj som er enkel å ta frem når man vil skylle av etter å ha rengjort dusjveggene, for å dusje surfebrettet rent for havvann eller lignende. FRONT, som finnes med enten rund eller kvadratisk taksil og vrider, kles enten i valgfritt kakkel eller fås i en ferdig variant med front i hvitt glass.

Mer om FRONT

Du som ikke surfer, har kanskje uansett kjent lukten av gjenglemte sportssklær som du pakket ned fuktige forrige uke da du trente. Eller lukten av våt hund. Da kan du kanskje forestille deg hvordan det kan lukte fra en våtdrakt som sjelden rekker å tørke skikkelig mellom rundene. Henger du den avskylte våtdrakten på en håndkletørker, rekker den som regel å tørke opp før neste tur på bølgene.  Da føles det enda mer forlokkende, antar vi, å begi seg ut på et urolig hav for å jage nye adrenalinkick. BOW er nok en av de mest ikoniske håndkletørkerne du kan finne på markedet. Den er ikke bare pen, men også lettplassert og plassgjerrig med sin langsmale form, og energigjerrig med en effekt på bare 34 W. Det betyr at du kan la BOW stå på døgnet rundt uten at det tynger miljøsamvittigheten.

Mer om håndkletørkeren BOW

Livsnytere bruker kanskje mer tid ute på eventyr enn hjemme. En grunn til å planlegge det desto bedre. Fremfor speilet med justerbar belysning kan du selv velge når du vil vinkle inn lyset mot ansiktet ved barbering eller annet som krever litt mer fokus. På trette morgener kan du dempe lysstyrken – eller tvert imot øke den for å våkne raskere – og når du mangler feriesolen er det mulig å veksle fra kaldt til varmt lys ved hjelp av to trykknapper ved speilets underkant.

Takket være en stor kommode med romslige, mykstengende skuffer har du sakene dine lett tilgjengelig og slipper å bruke ekstra tid på å lete etter for eksempel solkremen eller hårstrikken. IKON har strukturer, skuffesider og fronter i ekte tre, og en slitesterk porselensvaskeservant og 10 års garanti. Alle INRs møbler leveres ferdigmontert og er enkle å henge opp og justere inn på veggen, selv om du er alene om oppgaven. 

Når du mangler feriesolen er det mulig å veksle fra kaldt til varmt lys!

Kronen på verket er det vakkert bøyde blandebatteriet for vaskeservant i modellen POSH. En tidløs modell har man gjerne nærkontakt med flere ganger daglig. Porselen er et takknemlig materiale som holder seg friskt år ut og år inn uten at man trenger å etterbehandle det på noen måte. 


Andre har også sett på

Hjemme hos

ICONIC by Maja

Som blogger skriver hun spontant og treffsikkert om kunst, litteratur, mote og innredning. Men uten morgenritualet på badet blir ingenting gjort. 

Les mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Inspirasjon

Baderomstrender

Fargemessig går baderomstrendene 2021 dels i de varme jordtonene, men vi lengter også ut i vår nordiske villmark hvor alle de kalde nyansene av blått og grønt i naturen skyller over oss

Les mer