En ny generasjon inntar badet

15 år er ingen tid, bortsett fra på badet – hjemmets mest utsatte rom. I løpet av en femtenårsperiode åpner og lukker gjennomsnittsfamilien dusjdøren sånn cirka 45 000 ganger. Og skuffene i servantskapet minst det dobbelte. Legg så til en høy grad av fuktighet og det blir tydelig at baderomsinnredningen må kunne tåle en hel del; som fukt og den daglige slitasjen som for eksempel en noen ganger uaktsom behandling fra familiens minste medlemmer.

15 års garanti – ’Care Less’

’Care Less’ er en felles betegnelse på en mengde innovative funksjoner og produkter i sortimentet vårt som vi har laget for å gjøre din stund på badet bedre, og som gjør at du kan bry deg mindre om hverdagens småbekymringer og småulykker – i dag, i morgen og i hvert fall de neste 15 årene slik garantien vår lover. Neste generasjons baderomsinnredning er her. 

Mer om 'Care Less' og garantien

GRAND Classic 80 i «Green Tea» (NCS) med grepet DEEP i messing. Servantbatteri POSH i messing samt speilet GROOM.

Mer inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Skjærgårsvillaen

Med myke hvite toner kombinert med messing og dempede grønne nyanser har familien skapt sitt eget personlige drømmebad hvor både voksne og barn kan nyte og koble av på sin egen måte.

Les mer

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Les mer

Om INR

INR Møbelstandard

Følg oss på reisen fram til ”INR Møbelstandard” – vår egen standard for baderomsinnredning i våtrom, med krav langt forbi dagens bransjestandarder.

Les mer