'Care Less'

Neste generasjons baderomsinnredning

Badet er hjemmets mest utsatte rom. I løpet av en femtenårsperiode åpner og lukker gjennomsnittsfamilien dusjdøren sånn omtrent 45 000 ganger. Og skuffene i servantskapet minst det dobbelte. Legg så til en høy grad av fuktighet, så blir det tydelig at baderomsinnredningen må kunne tåle en hel del.

DETTE ER VÅRT MÅL

Vi vil at du skal kunne bry deg mindre – Care Less. Slik at du kan ha fokus på andre ting enn å passe på og være superforsiktig på badet. ’Care Less’ er et fellesnavn for funksjoner og produkter i sortimentet vårt som er laget for at du kan nyte din stund på badet enda mer og kan bekymre deg mindre om hverdagens småbekymringer og småulykker.

Kvalitetssystemet Care Less følger som en rød tråd gjennom alle våre produktgrupper. Her ser du et utvalg av disse produktene og funksjonene som vi er ekstra stolte over å kunne tilby deg.

TX Top Extreme™

Silkeglatt å berøre og samtidig ekstremt slitesterk og støtbestandig. Møblene sprøytelakkeres med flere lag TX Top Extreme™, slik at du får et innkapslet produkt helt uten skjøter, som takler det tøffe og fuktige baderomsmiljøet med glans.

Se mer

GRASS® VIONARO

Våre fullt uttrekkbare, meget lettåpnede skuffer med Soft-Close gjør stor forskjell i hverdagen – i dag og om 15 år. Glimrende justeringsmuligheter, ingen utvendige detaljer og helt lydløs bevegelse.

Se mer

SAFETECH BY INR

Som første dusjprodusent på det svenske markedet lanserer vi SafeTech by INR – en teknologi som holder det granulerte glasset på plass hvis ulykken skulle være ute. Verdens sikreste dusjglass. Finnes til LINC Angel og LINC Niagara i klart glass, 900x900 mm.

Se mer

Borrfri

Hold tettesjiktet inntakt – veggprofilene på dusjene i LINC- og SYNC-serien kan limes opp med Borrfri. Smidig, trygt og så enkelt.

Se mer

15 års garanti

Å levere markedets mest robuste og slitesterke baderomsinnredning er et løfte vi ikke tar lett på. Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi derfor hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler. For en bærekraftig global utvikling i dag og i morgen.

Se mer

MORA TECHNOLOGY INSIDE

Svenske Mora er verdensledende når det gjelder innovativ teknologi i dusjbatteriene. Med INRs stilrene design på utsiden får du det beste av to verdener: INR Design + Mora Technology Inside.

Se mer

Produkter

TIMELESS®

Gjør det vanskelig for kalk og smuss å feste seg til dusjglasset ved å velge klart glass med Timeless – en permanent overflatebehandling som gir enklere rengjøring og bevarer den opprinnelige glansen år etter år.

Se mer

LØFTEHENGSEL

Det patenterte løftehengselet i LINC og SYNC fortsetter å ta verden med storm. Det justerbare, vedlikeholdsfrie hengselet hever 7 mm i åpen posisjon og gjør det mulig å folde inn dørene når de ikke er i bruk.

Se mer

PORSELEN

Porselen er egentlig leire med glasur som brennes i ovn. Resultatet blir et ekstremt slitesterkt materiale som tåler det meste. Dette eldgamle håndverket brukes fortsatt i baderomsprodukter av høy kvalitet.

Se mer

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Les mer

Design

Dusjserier

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Les mer